Στον Διογένη χθές έγινε μία ανάρτηση με τίτλο: "Και ο Μπεγλίτης κατά Ραγκούση"...

Το περιεχόμενο της ανάρτησης είναι απαράδεκτο και άθλιο όσο αφορά τα σημεία που αφορούν τον Κορίνθιο υπουργό Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη.

Κατ' αρχήν επειδή έχω την ευθύνη του μπλόγκ "Diogenis-Press" ζητώ συγνώμη απο τον κ. Μπεγλίτη και για το περιεχόμενο και για το ήφος της ανάρτησης.

Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη και διαυγής και όσο αφορά τον κ.Μπεγλίτη και όσο αφορά τον φασισμό που έχει αναπτυχθεί τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην κοινωνία.Ενα φασισμό που απαγορεύει τον δημόσιο διάλογο και έχει στοχοποιήσει τους βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ..!

Η πολιτική παρουσία του κ.Μπεγλίτη και στην Κορινθία και στην Ελλάδα έχει τα στοιχεία της πολιτικής αξιοπρέπειας και της προσφοράς.
Ελαβα πλέον τα κατάλληλα μέτρα να μην υπάρξει ποτέ πάλι στον Διογένη έστω και αναφορά σε πολιτικό ή άλλο πρόσωπο που δεν θα ανταποκρίνεται στην δεοντολογία και την αλήθεια.
Ο κ.Μπεγλίτης αποτελεί αυτή την στιγμή την ελπίδα της Κορινθίας τουλάχιστον για να προχωρήσουν έργα και αποφάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος για να ξεφύγει απο την κρίση.

Η εκτιμησή μας στο προσωπό του είναι δεδομένη και ελπίζουμε στην κατανοησή του υπουργού Αμυνας που ήταν είναι και θα είναι ευπρόσδεκτος στον τόπο του.

Με αληθινή λύπη για το συμβάν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Η συγκεκριμμένη ανάρτηση αφαιρέθηκε απο τον Διογενη
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Ζητάμε συγνώμη απο τον υπουργό Αμυνας κ.Πάνο Μπεγλίτη"

  1. periergos Said,

    πολυ γλυψιμο... ποιος ξερει τι απειλες ειχαμε!!!!

    Posted on 25 Ιουλίου 2011 στις 3:46 μ.μ.

     
  2. diogenis Said,

    Δεν υπήρξε η παραμικρή απειλή απο κανένα.Διαπιστώσαμε ότι είχαμε κάνει ένα τραγικό λάθος εις βάρος του κ.Μπεγλίτη και κάναμε αυτό που νομίζουμε οτι πρέπει να κάνει ο καθένας οτι κάνει λάθος ή όταν αδικεί κάποιον άλλο.
    Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι και όλες οι σχέσεις τόσο άσχημες ή χυδαίες.
    Αναλάβαμε την ευθύνη του λάθους μας!

    Posted on 25 Ιουλίου 2011 στις 3:55 μ.μ.