ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕΣΙΝΙΩΤΩΝ
ΦΕΝΕΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ»
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, του συλλόγου μας έχουν πλέον καθιερωθεί στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και προσελκύουν συνεχώς μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, χάρη στην αυθεντικότητά τους και φυσικά την φιλοξενία και την αγάπη των κατοίκων του χωριού μας για την παράδοση.
Στις 30 Ιουλίου 2011 στην κατάμεστη πλατεία του Δημοτικού Σχολείου, που αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους 700 και πλέον φίλους του Συλλόγου μας, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις "12ον Προσκλητήριο στην Γενέτειρα".

Ο υψηλός δείκτης ποιότητας ήταν το κύριο χαρακτηριστικό όλων των εκδηλώσεων, κάτι που δείχνει την πολύ καλή δουλειά, και προετοιμασία που έγινε από όλο το Δ.Σ του Συλλόγου.
Το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα χωριανών και φίλων, ήταν η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του συλλόγου για ένα καλύτερο χωριό, στην συνείδηση του κόσμου του Φενεού και γιατί όχι και της Κορινθίας.

Σε όλη αυτή την δραστηριότητα πρέπει να ομολογήσουμε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έτσι ποτέ δεν μένει κανείς απόλυτα ικανοποιημένος.
Εμείς θα μείνουμε στη χαρά των ημερών και θα κρατήσουμε μόνο τα ευχάριστα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΜΕΣΙΝΟ: "12ον Προσκλητήριο στην Γενέτειρα""