
Στόχος της εκδήλωσης, είναι όχι μόνον η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για το Κορινθιακό κρασί, αλλά κυρίως η ενημέρωση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού και η ευαισθητοποίηση τους, ώστε να ενημερωθούν για τους τρόπους ή κανόνες διαχείρισής του, να αναγνωρίσουν τη σημασία του να το στηρίξουν και να το αντιμετωπίσουν ως πόλο έλξης & αύξησης της πελατείας τους. Στην συνέχεια οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα απολαύσουν δημιουργίες που θα επιμεληθεί ο αρχιμάγειρας Κώστας Βασάλος με βάση τοπικά υλικά, Τοπικά Εδέσματα από Κορινθιακές Επιχειρήσεις & Κορινθιακούς Συλλόγους , Οινογευσία.
0 Response to ""ΟΙΝΟΣ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ""