Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εκβίαζε κατ' εξακολούθηση ιδιοκτήτες κλεμμένων οχημάτων
Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου Κορινθίας, εγκληματική οργάνωση, η δράση της οποίας, αφορά εκβιασμούς κατ' εξακολούθηση σε βάρος ιδιοκτητών κλεμμένων οχημάτων.
Συνελήφθησαν, χθες , στο Κιάτο Κορινθίας, τρεις Ελληνες , ηλικίας 45, 36 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για εκβίαση κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.


Ειδικότερα, οι δράστες αφού επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη οχήματος, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα την 19-9-2011, του απαίτησαν να καταθέσει χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό του 45χρονου, προκειμένου να του επιστρέψουν το όχημά του.
Μετά από αστυνομική έρευνα και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί χθες, συνέλαβαν τον 45χρονο και τους 36χρονους, ενώ αναζητούν ακόμη ένα άτομο, το οποίο εμπλέκετε στην υπόθεση.
Οι ανωτέρω, είχαν έλθει σε επικοινωνία με ακόμη δύο ιδιοκτήτες οχημάτων, οι κλοπές των οποίων είχαν δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων και στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου αντίστοιχα και τους εκβίαζαν να καταθέσουν χρηματικά ποσά, για να τους επιστρέψουν τα οχήματα τους.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
Oι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Εκλεβαν αυτοκίνητα και ζητούσαν λύτρα...3 Κιατανιώτες..!"