Ο Δήμος Βέλου Βόχας για πρώτη φορά συμμετείχε σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο χώρο της 3ης Πανελλήνιας Έκθεσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας με σκοπό να προβάλλει τόσο τα ιδιαίτερα τοπικά του προϊόντα , να αναδείξει τον ενιαίο Δήμο Βέλου Βόχας ως τουριστικό προορισμό αλλά και να συμβάλλει σε επενδυτικές ευκαιρίες και συνεργασίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Την έκθεση και το περίπτερο του Δήμου επισκέφθηκαν την ημέρα των εγκαινίων μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης, οι Βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Αικατερίνη Φαρμάκη & Κων/νος Κόλλιας, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ κ. Σταύρος Δήμας, η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα. Ντόρα Μπακογιάννη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες καθώς επίσης Δήμαρχοι του Νομού, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Δήμου στην 3η Έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας και τόνισε ότι από δω και στο εξής ο Δήμος Βέλου Βόχας θα συμμετέχει και στις επόμενες εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν με συνολική παρουσία όλων των επιχειρήσεων και παραγωγών του Δήμου.
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους όσους συμμετείχαν στην Έκθεση προβάλλοντας τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους, όλους όσους εργάστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της 3ης Πανελλήνιας Έκθεσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας καθώς επίσης και όλους όσους στήριξαν το περίπτερο του Δήμου με την παρουσία τους.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Συμμετοχή του Δήμου Βέλου Βόχας στην 3η Πανελλήνια Έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας"