Συγχαίρει τους Κορίνθιους μαθητές

3.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Τα συγχαρητήρια του στέλνει μέσω του Διογένη στους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις Κορίνθιους μαθητές ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Πελοπίδας Καλλίρης.Αναφέρει:
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, οι νέοι άνθρωποι αποτελούν την μόνη ελπίδα για αλλαγή και προοπτική της πατρίδας μας. Οι γνώσεις τους και η αποφασιστικότητά τους να αλλάξουν τα κακώς κείμενα είναι ο μόνος δυναμικός δρόμος για πραγματική ανατροπή των πραγμάτων.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες Κορίνθιους μαθητές και Κορίνθιες μαθήτριες στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. της χώρας μας για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στις σπουδές και τη ζωή τους. Παρόλη την δύσκολη κατάσταση της χώρας, αλλά και της παιδείας ειδικότερα, δεν πρέπει να απογοητεύονται καθώς είναι οι μόνοι που έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και την πατρίδα μας. Εμείς δεν έχουμε παρά να σταθούμε συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθειά τους για αλλαγή.

Πελοπίδας Καλλίρης
Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Κορινθίας

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Συγχαίρει τους Κορίνθιους μαθητές"