Παρά το γεγονός οτι έγινε την Παρασκευή ευρύτατη σύσκεψη στην περιφερειακή διοίκηση Κορινθίας με την παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να εκφράζουν αμφιβολίες και απορίες για τα αποτελέσματα της σύσκεψης.
Θέτουν ως σημείο αιχμής την υδροληψία στις πηγές και όχι το νερό που τρέχει στην βρύση των Κορινθίων..!
Παρά το γεγονός ότι με την συμφωνία του δήμου στο εξής όλες οι μετρήσεις τόσο της ΔΕΥΑΚ όσο και άλλων φορέων θα αναρτώνται στο διαδίκτυο για να μπορεί να τα βλέπει όποιος θέλει. Ακόμα και οι παλιές μετρήσεις.

Πάντως όποιος πιστεύει οτι το σύνολο των αρμόδιων υπηρεσιών και παραγόντων του λέει ψέμματα δεν έχει παρά να πάει επώνυμα στον εισαγγελέα.
Διότι και ο κ. Δέδες ήταν κατηγορηματικός: "Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας που έχουν την ευθύνη για το πόσιμο νερό της Κορίνθου.Ο περιφερειάρχης απάντησε οτι το νερό είναι απόλυτα καθαρό και πόσιμο"Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες και ο Δήμαρχος Κορινθίων Α. Πνευματικός μαζί με τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Αντώνη Καραμανλή. Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα του νερού έγινε η αιτία ο Δήμαρχος Κορινθίων να ζητήσει από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας να απαντήσει σαφώς για τις δηλώσεις που του αποδίδονται από δημοσίευμα που τον θέλει να αμφιβάλει για την ποιότητα του νερού, αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου να λάβει θέση στο ζήτημα.

Ο Δήμος Κορινθίων και η ΔΕΥΑΚ κατέθεσε όλες τις επίσημες μετρήσεις που προέρχονται από πιστοποιημένα εργαστήρια και το Χημείο του Κράτους, ενώ κοινή ήταν η αναφορά όλων των παρευρισκομένων ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το νερό της Κορίνθου.
Συμφωνήθηκε δε, από δω και στο εξής, όλες οι επίσημες μετρήσεις των εργαστηρίων να αναρτώνται στο διαδίκτυο ώστε να είναι προσβάσιμες από κάθε ενδιαφερόμενο και κάθε πολίτη.
Και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης ανέφερε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα ακαταλληλότητας του νερού της Κορίνθου
Δείτε και το σχετικό βίντεο απο την σύσκεψη:

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ολοι συμφώνησαν ότι το νερό της Κορίνθου είναι πόσιμο..!"