Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» κ.Θανάσης Πετράκος με σημερινή ανακοίνωση του καταγγέλει οτι ο κ. Τατούλης αρνήθηκε ακόμη και να τεθεί προς συζήτηση το ψήφισμά μας «ενάντια στα νέα μέτρα, στα άδικα και αντισυνταγματικά χαράτσια»
Συγκεκριμμένα ο κ. Πετράκος αναφέρει:
"Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Πελοποννήσου ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου 2011 είχαμε ζητήσει έγκαιρα με επιστολή μας να συζητηθεί ψήφισμα «ενάντια στα νέα μέτρα και τα άδικα και αντισυνταγματικά χαράτσια».

Ανάλογη πρόταση κατέθεσε και η «Λαϊκή Συσπείρωση».
Με την πρότασή μας ζητούσαμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου «να καλέσει την κυβέρνηση να αποσύρει την «έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης» και το νέο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ. Σε κάθε περίπτωση το Περιφερειακό Συμβούλιο να δηλώσει πως θα σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών μας, καλύπτοντας ενέργειες μη πληρωμής των χαρατσιών πολιτικά και νομικά, διότι και άδικα είναι και δεν μπορεί πλέον οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να τα πληρώσουν, γιατί δεν έχουν».
Ο «ευαίσθητος» κ. Τατούλης, όχι μόνο απέρριψε το ψήφισμά μας, αλλά αρνήθηκε να τεθεί καν προς συζήτηση.
Οι πολίτες της Πελοποννήσου, που βιώνουν καθημερινά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τη στάση του κ. Τατούλη και της πλειοψηφίας."
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""Ο «ευαίσθητος» κ. Τατούλης απέρριψε το ψήφισμά μας""