ΝΔ: Οι προσωπικές αποτυχίες του Βενιζέλου δεν υπερκαλύπτονται από τις ύβρεις του
Για «ύβρεις» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, μετά τη συνέντευξη Τύπου του Ευ. Βενιζέλου.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «ο υπουργός Οικονομικών έκρινε, για μιαν ακόμα φορά, σκόπιμο να κατακρίνει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, για τα αδιέξοδα της δικής του πολιτικής, για τις διαψεύσεις των δικών του δηλώσεων, για τα αλλεπάλληλα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνησή του, πολύ πέρα από τα όρια αντοχής του Ελληνικού λαού».


«Και γιατί τον κατέκρινε;», συνέχισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

«Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς διαφώνησε με την πολιτική αυτή!

Γιατί εγκαίρως υπογράμμισε ότι η πολιτική αυτή δημιουργεί ύφεση, που υπονομεύει την ίδια την αποτελεσματικότητά της.

Και γιατί μας έχει βυθίσει σε φαύλο κύκλο, όπου περισσότερη ύφεση απαιτεί περισσότερα μέτρα, που οδηγούν σε ακόμα περισσότερη ύφεση.

Κι αυτή η προειδοποίηση έχει, δυστυχώς, επαληθευθεί πλήρως σήμερα».

Όπως είπε, «ο υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ότι όλοι οι στόχοι για φέτος, για το 2011, έπεσαν έξω, ενώ ήδη αναθεωρούνται προς το χειρότερο όλοι οι στόχοι για την επόμενη χρονιά, για το 2012. Και ποιος φταίει γι’ αυτό το Βατερλώ;

Αυτός που… διαφώνησε εξ αρχής! Ο Αντώνης Σαμαράς; Δεν καταλαβαίνουμε τον κ. Βενιζέλο. Και δεν θα τον παρακολουθήσουμε…

Αν το Πρόγραμμα επιτύγχανε, την επιτυχία του θα την πιστωνόταν ολόκληρη η Κυβέρνηση. Τώρα που το πρόγραμμα αποτυγχάνει, την αποτυχία του προσπαθούν να τη χρεώσουν στον Αντώνη Σαμαρά, που διαφώνησε εξ αρχής και έκανε το…λάθος να τους προειδοποιήσει γι΄ αυτό.

Για όλα φταίνε οι άλλοι, κατά την κυβερνητική προπαγάνδα. Για τίποτα οι ίδιοι!! Και κάτι ακόμα, αναφορικά με τις ύβρεις του: Οι προσωπικές του αποτυχίες δεν υπερκαλύπτονται, ούτε από την απίστευτη φλυαρία, ούτε από τις ύβρεις του», κατέληξε.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Για όλα φταίνε οι άλλοι κατά την κυβερνητική προπαγάνδα"