Σε αρκετά βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή σύσκεψη Σαμαρά με την τρόικα , καθώς οι τροϊκανοί βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο παρά ταύτα επιμένουν σε ορισμένα από τα σημεία της πολιτικής τους χωρίς να μπορούν να τα δικαιολογήσουν.

Όπως πληροφορείται το parapolitika.gr ο πρόεδρος της Ν.Δ . θέτοντας το θέμα των μη απολύσεων στο Δημόσιο ζήτησε από τους εκπροσώπους των δανειστών να του αποδείξουν ότι είναι πιο συμφέρουσες οι απολύσεις από την παραμονή στην εργασία .Απάντηση δεν πήρε , όπως δεν πήρε απάντηση στο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να μειωθεί η ύφεση το 2012 όταν η κυβέρνηση λαμβάνει διαρκώς νέου εισπρακτικού χαρακτήρα μέτρα και παράλληλα μειώνει μισθούς και συντάξεις. Κι ένα ακόμη σημαντικό.

Ο Σαμαράς διαφώνησε κάθετα με τη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα λέγοντας ότι δεν θα έχει κανένα δημοσιονομικό όφελος , πέρα από την κοινωνική εξάντληση που θα προκαλέσει και αντιπρότεινε γενναία μείωση των ασφαλιστικών εισφορών προκειμένου να ενταχθούν περισσότεροι εργαζόμενοι στο ασφαλιστικό σύστημα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Διαφωνίες στη συνάντηση Σαμαρά με την τρόικα"