Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ...

26.8.08 Αναρτήθηκε από diogenis
Συνεδριάσε χθές το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου και παρά τις προβλέψεις κινήθηκε σε πλαίσια ευπρέπειας και δεν σημειώθηκε κανένα παρατράγουδο.
Αν εξαιρέσουμε την μοναδική στιγμή που ο Αλέκος Πνευματικός εκνευρίστηκε είναι όταν έκανε επίθεση στην εφημερίδα "Πρωϊνή" την οποία βέβαια δεν ονόμασε αλλά φωτογράφησε και στον εκδότη της που ήταν παρών και επίμονα ζητούσε να ονομάσει την εφημερίδα ο δήμαρχος.
Κατά τα άλλα έγινε μία φραστική αψημαχία ανάμεσα στον Αλέκο Πνευματικό και τον Πάνο Λούμπα όταν ο δήμαρχος του είπε οτι δεν μπορεί να σχολιάζει και να κρίνει τις εκδηλώσεις του δήμου απο την στιγμή..."που δεν πατά σε αυτές".
Εκείνη την στιγμή ο Λούμπας του φώναξε οτι "είναι ψεύτης" και αυτό επαναλήφθηκε κάμποσες φορές μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να ησυχάσει το συμβούλιο.Ο Αλέκος Πνευματικός αναφέρθηκε και στα όσα ακούσθηκαν και σχολιάστηκαν με αφορμή την αναβολή των δύο δημοτικών συμβουλίων στις 13 Αυγούστου και στις 19 που πήραν δημοσιότητα.
Πάντως η αντιπολίτευση αν και έκανε κάποιες αναφορές με υπονοούμενα που αφορούν την διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων όπως του Πάνου Λούμπα για το κόστος των εκδηλώσεων του εορτασμού των 150 χρόνων αλλά και του Χρήστου Λιάπη για την υπηρεσία καθαριότητας ήταν νωχελική και δέχθηκε την αντεπίθεση του δημάρχου που ήταν απόλυτα οργανωμένη...!

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ..."