ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΕΣ

21.10.08 Αναρτήθηκε από diogenis

Απο το 2001 έχει κλείσει για μένα η υπόθεση Παντελεήμων Καρανικόλας και τα συμπαραμαρτούντα της..
Η οριστική μου αθώωση και στο Εφετείο απο τα 48 αδικήματα για τα οποία με είχε μηνύσει ο συγχωρεμένος έκλεισε.
Και άνοιξε ο νέος κύκλος με κατηγορούμενους την Λούλα,τον πρώην και μερικούς παπάδες που κατηγορούνται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ..
Είναι γνωστό οτι οι δεσποτάδες δικάζονται στο εφετείο..
Και απο τότε άρχισε το μαρτύριο των αναβολών..
Δεν θυμάμαι αν με έχουν σύρει ως μάρτυρα στο Ναύπλιο 7 ή 8 φορές..
Και πάντα με κάποια τερτίπια δίνονται αναβολές.
Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων παίρνουν αναβολές.Κάποιες φορές μάλιστα με τρόπο που προκαλεί θυμηδία και στο ακροατήριο..
Το ερώτημα είναι ποιός παίζει μαζί μου και ποιός έχει ΛΟΓΟΥΣ να παίρνει αναβολές.
Απαντώ:
ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ: Η Λούλα Μονηστηριώτου γιατί δεν θέλει να δικαστεί για κακούργημα.
Η κα.Μοναστηριώτη έχει ως άτυπη νομική σύμβουλο την δικηγόρο κα.Μαρία Κωστούρου,μυστικοσύμβουλο παπά της Μητρόπολης και εμφανή δικηγόρο τον κ.Νινόπουλο ο οποίος ασφαλώς και πληρώνεται σε κάθε αναβολή...
ΥΠΟΠΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ: Οι ιερείς με επικεφαλής τον π.Παναγιώτη Μπρίνια που θέλουν να μην δικαστούν και να παραγραφούν τα αδικήματα που παραγράφονται τον Ιούνιο του 2009
ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ: Κάποιοι άλλοι που φοιβίζουν την Λούλα και της παίρνουν λεφτά απο το ατελείωτο πουγκί της που έφτιαξε απο το κλοπιμαία της Μητρόπολης.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ
Οι μάρτυρες κατηγορίας που θα υπερασπιστούν τα λεφτά της Μητρόπολης και είναι οι:
Γιάννης Λάμπρου και οι ιερείς π.Νεκτάριος Μαρμαρινός,Ιωάννης Δελημπαλτάς,Παντελής Ρωμέσης,Γρηγόριος Θεοδώρου και Ιωάννης Ντούλης οι οποίοι πληρώνουμε απο την τσέπη μας την βενζίνα τόσα χρόνια χάνουμε τα μεροκάματα και βασανιζόμαστε όρθιοι στον διάδρομο του Εφετείου...για να μας κοροϊδεύουν οι δικηγόροι...!!!!!


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ;
Ολοι οι μάρτυρες έχουμε συμφωνήσει ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ την συνειδησή μας να ακολουθήσουμε την επιθυμία του Μητροπολίτη Κορίνθου κ.Διονυσίου για γαλήνη στην εκκλησία και ΕΝΟΤΗΤΑ.
Είναι δείγμα σεβασμού τόσο προς τον ίδιο όσο και την ταλαίπωρη εκκλησία της Κορίνθου.Δεν είναι χάρισμα αλλά άνάγκη για να μην διχάζεται ο κόσμος.Ολοι νοιώθουμε το χρέος να σταματήσει ο 10ετής πόλεμος.
Αλλά δεν έχουμε όλοι τα ίδια συναισθήματα για τον Μητροπολίτη.Διότι οι μάρτυρες ΤΙΜΟΥΝ την επιθυμία του που είναι κοινή με όλους τους Κορίνθιους αλλά δεν την τιμούν οι κατηγορούμενοι και οι...συμβουλοί τους...!
Οχι μόνο δεν θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος και η ομηρία στην οποία αντικειμενικά έχει μπεί ο κ.ΔΙονύσιος αλλά όταν πάνε στο Ναύπλιο λένε και κάνουν άλλα πράγματα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1:
Χθές Δευτέρα υπήρχε δικαστήριο στο Ναύπλιο και κανένας δεν με ειδοποίησε...με αγνόησαν..
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2:
Ο ιερέας Παναγιώτης Μπρίνιας χθές λοιπόν Δευτέρα ζήτησε να αναβληθεί το δικαστήριο για τον Ιούλιο...!!!!!
Αποδεικνύεται ποιοί δεν θέλουν να γίνει η δίκη και γιατί δεν θέλουν....!!!

ΤΕΛΟΣ
Μάλλον θα αναγκαστώ να επαναπροσδιορίσω την στάση μου γιατί δεν ανέχομαι να με δουλεύουν και να γίνεται τέτοιο οικονομικό παιχνίδι στην πλάτη μου,στην πλάτη του Μητροπολίτη και της Κορινθιακής εκκλησίας..!!!!

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ..ΛΟΙΠΟΝ...
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΕΣ"