Και επειδή δεν μιλάμε θεωρητικά αλλά επι της ουσίας πάρτε και την παρακάτω είδηση και πείτε μας αν είχαμε δίκιο που πολλές φορές έχουμε αντιδράσει.
Η Κίνηση Πολιτών έκανε μία εκδήλωση που έπεσε είναι αλήθεια πολύ κλάμα για να μην γκρεμιστεί η δημοτική αγορά της Κορίνθου.
Μία εκδήλωση που έπαιξε με το συναίσθημα και όπου δεν υπήρχε το δημιούργησε η ίδια και οι ομιλητές της.
Οπως σωστά γράφει ο Λάμπρος Κωστάρας ένας απο τους ομιλητές που μας έκαναν να πλαντάξουμε στο κλάμα ήταν ο καθηγητής κ.Μπελαβίλας.Για δείτε τι βρήκαμε στο http://www.tvxs.gr/v11626
"Έρευνα του ΕΜΠ ως αντίλογος στα σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ για το Πάρκο του Ελληνικού
Την εκπόνηση έρευνας για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου στη διαθέσιμη έκταση των 3.500 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού έχει αναλάβει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως επιστημονικός αντίλογος στα σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Ο κ. Νίκος Μπελαβίλας, λέκτορας Πολεοδομίας του ΕΜΠ και υπεύθυνος της έρευνας μιλά στο tvxs για τα πρώτα πορίσματα που έχουν προκύψει και αμφισβητούν τα σχέδια του υπουργείου.Με πρωτοβουλία των Δήμων Ελληνικού, Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας, η μελέτη έχει ανατεθεί από την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) στο Εργαστήρι Αστικού Περιβάλλοντος. ..."


ΔΗΛΑΔΗ:
Εκεί όσοι διαφωνούν με το ΥΠΕΧΩΔΕ κάλεσαν τον κ.Μπελαβίλα να ισχυροποιήσει την διαφωνία τους..και μετά του ανέθεσαν την μελέτη....
Ε..ΡΕ...ΣΥΜΠΤΩΣΗ
Το ίδιο έκανε και η Κίνηση Πολιτών με την δημοτική αγορά που κάλεσε τον ίδιο καθηγητή να μας πεί οτι αυτό το "αριστούργημα" της δημοτικής αγοράς δεν πρέπει να γκρεμιστεί...
Με την διαφορά οτι δεν τσίμπησε ο Πνευματικός να αναθέσει την νέα μελέτη....στον ίδιο...!!!
Αν δεν κάνω λάθος ο κ.Κασίμης απο τον κ.Μπελαβίλα περίμενε την μελέτη που θα την έτριβε στην μούρη του Πνευματικού...!!!
Τα σχόλια δικά σας...!!!!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Αυτό εννοούσατε μελέτη για την αγορά κ.Κασίμη;"

  1. Ανώνυμος Said,

    Αν δεν κάνω λάθος ο κ.Κασίμης απο τον κ.Μπελαβίλα περίμενε την μελέτη που θα την έτριβε στην μούρη του Πνευματικού...!!!
    Τα σχόλια δικά σας...!!!!
    Αν δεν κάνω λάθος κ. Λάμπρου είστε ένα τσιράκι του κ. Πνευματικού !!!

    Posted on 16 Μαΐου 2009 στις 9:27 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Ωραίες απλουστεύσεις κάνετε κ.Λάμπρου.
    'Εχετε αποδείξεις γι' αυτό που γράφετε ή κάνετε εικασίες (λάσπες).
    Ο Δήμαρχός μας όμως δεν μασάει και αναθέτει -Via Sofico- τις μελέτες για το παραλιακό μέτωπο κλπ στο Πανεσπιστήμιο της Πεσκάρα γράφοντας στα @@@@@@@ του τα ελληνικά Πανεπιστήμια.

    Παύλος

    Posted on 16 Μαΐου 2009 στις 9:07 μ.μ.