Τι είπε ρε...η γυναίκα...!

21.6.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Το ετήσιο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου τελέστηκε το πρωί στο Α' Νεκροταφείο, με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από το θάνατό του. Παρόντες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, η σύζυγός του Δήμητρα Παπανδρέου, οι Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτες του ιδρυτή του Κινήματος.

Μεταξύ αυτών οι Ευ. Βενιζέλος, Ν. Αθανασάκης, Δ. Ρέππας, Γ. Ραγκούσης, Κ. Λαλιώτης, Γ. Αρσένης, Φ. Πετσάλνικος, Απ. Κατσιφάρας, Π. Οικονόμου, Α. Λιβάνης, Α. Τσοχατζόπουλος και άλλοι.
Μετά την τέλεση του μνημοσύνου για τα 13 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε συμβολικά ένα λουλούδι στο μνήμα της Μελίνας Μερκούρη.
Με δηλώσεις τους, στελέχη του ΠΑΣΟΚ μίλησαν για τον ιδρυτή του κόμματος ενώ με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι «ξέχασε» τη Μελίνα Μερκούρη.
«Πολιτικέ μας πατέρα, εσύ μας άφησες μια μεγάλη παρακαταθήκη, εμείς τα πολιτικά παιδιά άλλοτε τη σεβαστήκαμε και άλλοτε όχι. Έφυγες νωρίς, εμείς να δούμε τώρα» δήλωσε η Δήμητρα Παπανδρέου.

Για «μικρότητα από πλευράς των κυβερνητικών παραγόντων» μίλησε ο βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων για τη «μη αναφορά της συμβολής της Μ. Μερκούρη στο Μουσείο».
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, από τις Βρυξέλλες, «για μηδενιστική κριτική του ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση, αναφορικά με τα γεγονότα τρομοκρατίας», ο κ. Σηφουνάκης είπε ότι «οι πράξεις μιλούν από μόνες τους».
«Αφήστε τον κ. Καραμανλή στη δυστυχία του και αγωνιστείτε η δυστυχία του να μη γίνεται άλλο δυστυχία και του τόπου» είπε για το ίδιο θέμα ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.




You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τι είπε ρε...η γυναίκα...!"