Του χρόνου...δεν έχει Ακρόπολις...!!!

15.6.09 Αναρτήθηκε από diogenis

Η απόλυτη δικαίωση του DIOGENI έρχεται απο το σημερινό δημοσιεύμα της έγκυρης εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"..
"Το σύνθημα «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» πρέπει να το υιοθετήσει και η ΕΛΠΑ για το θέμα του Ράλι Ακρόπολις.
Ο αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που προβάλλει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο, κινδυνεύει να μείνει από καύσιμα. Οι ισχυροί χορηγοί, οι φίλοι του αγώνα, οι υπουργοί που έτρεχαν να δώσουν την εκκίνηση του αγώνα και να βραβεύσουν τους νικητές, και τόσοι άλλοι παράγοντες, εξαφανίστηκαν.

Μην αναζητήσετε τις αιτίες στην οικονομική κρίση. Η πτωτική πορεία έχει αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια. «Το σύστημα ΕΛΠΑ» δεν αποδίδει καρπούς και οι φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου της ΕΛΠΑ, Βασίλη Δεσποτόπουλου, και μερικών μελών πέφτουν στο κενό.
Φέτος ίσως να είναι η τελευταία χρονιά που γίνεται το Ράλι Ακρόπολις. Η FIA αξιολόγησε θετικά το αγωνιστικό τμήμα της διοργάνωσης, αλλά όταν έφτασε στο κεφάλαιο προβολή και μάρκετινγκ έδωσε μικρή βαθμολογία. Στο καλεντάρι του 2010 απουσιάζει ο εθνικός μας αγώνας.
Είναι μεγάλη απώλεια η απαξίωση του Ράλι Ακρόπολις και πιστεύουμε ότι έστω και τώρα οι αρμόδιοι υπουργοί, ακόμη κι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Σάκης και η παρέα του προβάλλουν καλύτερα τη χώρα μας στην Ευρώπη, οφείλουν να βοηθήσουν τη διοργάνωση. Η δαπάνη είναι μεγάλη και η ΕΛΠΑ αδυνατεί να την καλύψει. "

ΣΧΟΛΙΟ: Και αυτό το έπιασες στα χέρια σου κ.Γκιώνη και...ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ...!

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Του χρόνου...δεν έχει Ακρόπολις...!!!"