Η δήλωση καθόδου του Γιώτη

22.6.09 Αναρτήθηκε από diogenis

Εχει πολύ ενδιαφέρον η δήλωσςη του Κώστα Γιώτη με την οποία ανακοίνωσε την καθοδό του ως υπόψήφιου δημάρχου στις επόμενες εκλογές.
Η πλήρης δηλωσή του λέει τα εξής:

Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O Δικηγόρος Κων/νος Γιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Τον Οκτώβριο του 2006 μεγάλος αριθμός Κορινθίων μου έδωσε μια ιδιαίτερα τιμητική εντολή. Να αγωνισθώ μέσα από το Δημοτικό συμβούλιο επικεφαλής αδέσμευτης κομματικά παράταξης για το συμφέρον της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Την εντολή αυτή τίμησα και εξακολουθώ να τιμώ, υπηρετώντας τα υγιή συμφέροντα του Δήμου, μακριά από οποιουδήποτε είδους εξαρτήσεις. Πιστεύω ότι είναι ώρα τώρα για μια καινούρια , μεγαλύτερη προσπάθεια όλων των υγιών κοινωνικών δυνάμεων ώστε η Κόρινθος που αναμφίβολα αξίζει καλύτερης μοίρας, να συμβαδίσει με τις προκλήσεις που η σύγχρονη εποχή γεννά και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, σε μια σύγχρονη , ανοικτή και δυναμικά αναπτυσσόμενη πόλη.

Πιστεύω ότι έχω την δυνατότητα να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και να επιτύχω μαζί με πολλούς άλλους συνοδοιπόρους το μεγάλο στόχο.

Θα είμαι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων για τις προσεχείς εκλογές και θα ηγηθώ εκ νέου του συνδυασμού Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ με τις ίδιες και απαράλλακτες αρχές και αξίες.

Ζητώ από τους συμπολίτες μου, να συστρατευθoύν σε μια νέα προσπάθεια που θα αποβλέπει στην δυναμική και στην προοπτική του Δήμου μας.

Καλώ όλες τις κοινωνικές δυνάμεις να αξιολογήσουν την προσπάθεια και να τοποθετηθούν θετικά. Με μεγαλύτερη πείρα, αλλά και περισσότερη θέληση θα δώσουμε την μάχη εμείς οι πολλοί, που πιστεύουμε στην δύναμη και στο μέλλον της Κορίνθου και θα κατακτήσουμε την νίκη. Όχι για μας, αλλά για τον Δήμο και τους Δημότες μας.

21.06.2009

Κώστας Γιώτης


You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Η δήλωση καθόδου του Γιώτη"

  1. Ανώνυμος Said,

    Φαίνεται ότι η ανακοίνωση του κ.Γιώτη έκανε ήδη έναν παρ΄ολίγον υποψήφιο να χάσει την ψυχραιμία του.

    Posted on 22 Ιουνίου 2009 στις 4:01 μ.μ.