Καλημέρα,
Με αφορμή την μεγάλη συζήτηση που έχει προκύψει σχετικά με τον Αλέκο.την Μάγια και τις πολιτικές παρατάξεις στην Κόρινθο έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις.

1. Τα σχόλια σας στον Διογένη
είναι πολύ πιο κόσμια απο αυτά που ακούγονται στα ορθάδικα και είναι πρόστυχα και χυδαία..Είναι πιο κόσμια απο τα σχόλια που κάνει ο ένας πολιτικός για τον άλλο...(επανέρχομαι σε αυτό αν χρειαστεί)

2.Η Μάγια
έχει δράση και είναι λογική η αντίδραση απο τους πολιτικούς αντιπάλους

3. Ο Πνευματικός
απέκτησε ιντερνετική ομάδα και ισχυρη και επειδή στο δημαρχείο είναι ανίκανοι να στήσουν τέτοια ομάδα δύο τινά συμβαίνουν.... - ή ο δημοτικός εργολάβος έχει στήσει μηχανή - ή (προσέξτε) νέοι άνθρωποι αυτόβουλα τον στηρίζουν και αυτό είναι σημαντικό...

4.Δεν μιλάμε επι της ουσίας και κατ' εμέ η ουσία είναι αν ο Αλέκος Πνευματικός μόλις 3 χρόνια μετά την εκλογή του έχει δείξει την συμπεριφορά και το έργο που συνάδουν τόσο με τις προεκλογικές του εξαγγελίες όσο και με τις προσδοκίες του 60% που τον ψήφισε .....Και που έχει δείξει ασυνέπεια... Ουσία είναι να μιλήσουμε για τους άλλους υποψηφίους ισότιμα και με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του καθένα και όχι αφαιρετικά...(διότι εδώ φαίνεται οτι ο δικός μας είναι τέλειος και οι άλλοι για τα μπάζα)... Ουσία είναι να δούμε γιατί η Κόρινθος δεν μπορεί να γίνει ούτε καν...σαν τα Τρίκαλα.. Αυτή η πόλη ανήκει στους πολίτες Και αν οι πολίτες σκέπτονται σαν τους πολιτικούς με φανατισμό...δεν έχει προοπτική...!

5. Προς τον "θαμώνα"
έχω να πώ τα εξής: Ο Αλέκος Πνευματικός για μία ακόμα φορά είναι ΘΥΜΑ συγκεκριμμένου κέντρου το οποίο τον έχει πείσει (με το αζημίωτο) ότι...θα τον κάνει δήμαρχο...χωρίς να καταλάβουν οι άλλοι...τι έγινε...Σου λέω ακριβώς και τις λέξεις...που του λένε.. Σε αυτό έχω αντιδράσει πολύ έντονα και αν θα αντιδρώ όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Εξυπνος είσαι και καταλαβαίνεις τι λέω. Αλλά αν δεν το καταλάβεις τώρα θα έρθει η ώρα που θα το δείς και ΕΣΥ... Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε λέξη. Το θέμα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ και δεν γίνομαι συμμέτοχος...
-Σε ρωτώ λοιπόν:

1. Ποιοί οι πολιτικοί σύμβουλοι του κ.Πνευματικού;
2. Ποιοί είναι οι σύμβουλοι επικοινωνίας του;
3. Είναι λογικό να ανοίγει κάθε μέρα και ένα μέτωπο;

4. Γιατί έχει ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που τον στήριξαν στα δύσκολα χρόνια; Σου βάζω δύσκολα;

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Να μπούμε και στην ουσία των προβλημάτων;"