Σύσκεψη με πρωτοβουλία των εμπόρων

18.8.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Την Δευτέρα 3/8/2009 συνήλθε μετά από πρόσκληση του προέδρου το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου προκειμένου να ανταλλαχθούν απόψεις γύρω από την επερχόμενη πεζοδρόμηση του κέντρου της Κορίνθου .
Κατά την διαλογική συζήτηση διαπιστώθηκε διαφοροποίηση της Δημοτικής Αρχής σε ένα βασικό και καίριο θέμα που είναι η δημιουργία χώρων στάθμευσης γύρω από το κέντρο της Κορίνθου, προκειμένου οι επισκέπτες της αγοράς να εξυπηρετούνται και να διευκολύνονται κατά την επίσκεψη τους στο κέντρο της Κορίνθου.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι η αστική συγκοινωνία την οποία εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχει ορίσει η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ προκειμένου να μεταφέρονται από τους απομακρυσμένους χώρους παρκινγκ οι πολίτες που θέλουν να επισκεφτούν την αγορά ,δεν είναι εις γνώση του καταναλωτικού κοινού , αφού σε καμία ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή έχει προβεί η Δημοτική Αρχή.
Έχοντας στο νου τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η πρόσφατη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής ,με την τοποθέτηση κώνων σε ορισμένα τμήματα του κέντρου ,διαπιστώνεται ότι δεν λειτουργεί προς όφελος της αγοράς ,αφού προηγουμένως η Δημοτική Αρχή δεν φρόντισε να ενημερώσει (πινακίδες ,ενημερωτικά φυλλάδια ,διαφημιστικές παροτρύνσεις κλπ ) με κανέναν τρόπο ,που θα μπορούσαν οι πολίτες – επισκέπτες να μεταφέρουν τα αυτοκίνητα τους προκειμένου να παρκάρουν.
Τέλος από τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας διαπιστώνουμε ότι αντί να διευκολύνουν ,να ενημερώνουν και να παροτρύνουν τους πολίτες – πελάτες που προσέρχονται στην αγορά προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους ,και να τους υποδεικνύουν που θα μπορούσαν και πως θα διευκολύνονταν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους και μετά να μεταφερθούν στην αγορά ,αυτοί τιμωρούν οποιονδήποτε σταματά για να ψωνίσει .
Για τα ανωτέρω αποφασίσαμε να μην επιτρέψουμε την συνέχιση οποιασδήποτε εργασίας στο κέντρο της Κορίνθου εάν δεν λυθούν τα σημαντικά θέματα τα οποία η Δημοτική Αρχή μας είχε υποσχεθεί δηλαδή πριν από την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας στο κέντρο της αγοράς θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν.
1. Θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες
2. Ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια για τα αστικά λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους πολίτες από τις θέσεις παρκινγκ στο κέντρο
3. Ανάρτηση των απαιτούμενων σημάνσεων όπου θα υποδεικνύουν που βρίσκονται τα Δημοτικά παρκινγκ.





You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σύσκεψη με πρωτοβουλία των εμπόρων"