"Εσύ κ. Λάμπρου λες ότι τα λένε..."

6.8.09 Αναρτήθηκε από diogenis

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ολοι οι Πασόκοι λένε το ίδιο...!": "Εσύ κ. Λάμπρου λες ότι τα λένε. Οι στελεχάρες του ΠΑΣΟΚ δεν βλέπω να έχουν πρόβλημα με τον Αλέκο. Κάτι χαζοατάκες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι νάζια άνευ ουσίας. Και αν δεν ενωθεί το ΠΑΣΟΚ στον Αλέκο, ποιον θα βάλει να κερδίσει το Δήμο; Ποιο στέλεχος θα χρεωθεί ήττα αν δεν στηρίξει τον εν ενεργεία δήμαρχο; Και ας πούμε ότι ο Αλέκος δεν πάει καλά.
Τι πάει καλά στο άλλο στρατόπεδο; Μόνο μαζαίρια δεν έχουν βγάλει. Περιμένεις τον Λούμπα και το Λουζιώτη να στηρίξουν το Γιώτη; Ξέρεις πολύ καλά ότι κοιτάνε τη πάρτη τους και θα κάνουν τα πάντα να χάσει ο Γιώτης ακόμα κι αν είναι οι ίδιοι υποψήφιοι μαζί του!
Λες για τους τσακωμούς του Αλέκου. Γιατί να μην τσακωθεί;
Γιατί να ανεχθεί όλες τις καθημερινές αόριστες επιθέσεις και μεγαλοστομίες του καθενός; Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Κασίμης είναι πιο ευπρεπής και αγαπάει τη πόλη περισσότερο; Ποια είναι τα επιτυχημένα στελέχη των αντιπάλων του Αλέκου που ξέρουν τη μαγική οδό να αλλάξουν την πόλη; Ξέρεις και ξέρουμε ότι οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι στη Δύση τους.
Περιμένω με ένδιαφέρον να ανοίξεις τη κουβέντα γιατί θέλω να καταλάβω που οφείλεται αυτή η αλλαγή σου απέναντι στον Αλέκο και βάση ποιας λογικής στηρίζεις τον Κασίμη ως λύση για την Κόρινθο.
Νίκος,Κόρινθος
"


Αγαπητέ Νίκο το απόγευμα θα σου απαντήσω γιατί αυτή την στιγμή προχωρά η "Σφήκα" με θέματα φωτιά και δεν μπορώ να διακόψω αλλά το απόγευμα θα μπούμε επι της ουσίας.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ





You can leave a response, or trackback from your own site.

25 Response to ""Εσύ κ. Λάμπρου λες ότι τα λένε...""

  1. Ανώνυμος Said,

    Η άποψη του Νίκου είναι μερικώς σωστή αν κανείς σκεφτεί τι συμβαίνει με τους πρώην συνεργάτες του Αλέκου. Μόλις του επιτεθούν, γίνονται αυτόματα καλά στελέχη για τους αντιπάλους του Αλέκου.
    Για να μεγαλώσει η Κίνηση Πολιτών πρέπει να πάρει ανθρώπους από τα άλλα αποτυχημένα στρατόπεδα, άρα να χαλάσει και η ίδια. Εκτός αν είναι ήδη χαλασμένη γιατί τα σιτεμένα στελέχη της, προ Κίνησης στήριζαν αυτούς που χάλαγαν την πόλη άρα είναι συνυπεύθυνα.

    Αντιστοίχως, μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι ο Γιώτης μαζεύει κοντά του αυτούς που κατηγορούσε κάποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώτης πολέμησε πολιτικές και όχι πρόσωπα, δεν επιτέθηκε ποτέ προσωπικά σε κανέναν και είναι ο μόνος που έκανε ανοιχτό προσκλητήριο άνευ όρων σε όλες τις δυνάμεις της πόλης.
    Αντιθέτως, ο Κασίμης υπήρξε πολωτικός και καθόλου ανοιχτός στην κοινωνία γι αυτό δεν μπορεί να ενώσει όπως ο Γιώτης.
    Διαφωνώ λοιπόν με το Νίκο που περιορίζει τη κουβέντα μεταξύ Αλέκου και Κασίμη και θεωρώ ως καθαρή λύση το Γιώτη γιατί είναι ο μόνος με γνήσια αρχοντική στάση και συμπεριφορά. Για τον Λούμπα δεν έχει νόημα να κάνω σχόλια γιατί δεν έχει σοβαρό πολιτικό βάρος ενώ για το Λουζιώτη θα πω ότι είναι προφανώς νωρίς, το ξέρει, θα μπει στο ψηφοδέλτιο του Γιώτη, απλά κρατάει ένα αρχηγικό προφίλ που θα του χρειαστεί για το μέλλον. Ο Λούμπας προσπαθεί καιρό τώρα να κάνει ζημιά στο Γιώτη ενώ ο Λουζιώτης είναι ευπρεπής. Τα έχει αυτά η πολιτική.
    Για το ΠΑΣΟΚ: νομίζω ότι είναι αδιάφορο τι θα κάνει το επίσημο ΠΑΣΟΚ. Τα αδιέξοδα είναι πολλά και πέρα από το ΠΑΣΟΚ.

    Ευχαριστώ και μπράβο που ανοίξατε τέτοια κουβέντα.

    Θαμώνας Κέντρου

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 2:39 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Λάμπρου, στο χωριό μου λένε δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Συγνώμη αλλά σε αυτή τη πόλη, οι επώνυμοι, τη μια μέρα είστε μαζί, την άλλη χώρια. Η κάθε παράταξη έχει Δημητράκηδες και Φαρμάκηδες, από Κίνηση μέχρι Γιώτη. Μη μου βγάζεις λοιπόν άρχοντα τον Κασίμη επειδή στράβωσες με τον Πνευματικό. Και πρέπει να εξηγήσεις γιατί μπερδεύεις το ΠΑΣΟΚ χωρίς έστω μία δήλωση από κάποιον επώνυμο.
    Το πρόβλημα της Κορίνθου Λάμπρου είναι οι παράγοντες που φτιάχνετε στα μέσα ενημέρωσης για να τα κονομάτε (μη το παίρνεις προσωπικά). Σιγά σιγά θα φτιάξεις τον Κασίμη ήρωα επειδή έχει μία παρεούλα γυναικών και αριστερών που περνάνε την ώρα τους όταν σχολάνε από το δημόσιο.

    Δε σε καταλαβαίνω ...

    Νίκος, Λευτεριά από την Κίνηση

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 2:47 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Εκτός Θωμαίδη, όλοι οι δήμαρχοι ήταν ΠΑΣΟΚ. Σύμπτωση ; Αρα, η Κόρινθος συνήθως βγάζει δήμαρχο ΠΑΣΟΚ άρα το χάλι είναι πράσινο.

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 3:24 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Να φύγει ο Πνευματικός και να έρθει η παράταξη που θα σώσει τη πόλη : ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Γιάννη θα πέσει μεγάλο γέλιο σε αυτές τις εκλογές. Εχουν μαζευτεί πολλά ψώνια !!!

    Και για να σοβαρευτούμε. Γράφεις συχνά ότι ο Πνευματικός δεν ακούει κανέναν. Ποιον να ακούσει Γιάννη ; Πες μου πέντε ονόματα που ξέρουν τι τους γίνεται και που έχουν ενδιαφερθεί. Και ποιος νοιάζεται ή μπορεί να βοηθήσει τον Αλέκο από το ΠΑΣΟΚ ρε Γιάννη ; Εδώ μία οργάνωση ή μια νομαρχιακή δεν είναι σε θέση να οργανώσουν. Εκτός αν στα σοβαρά εννοείς ΠΑΣΟΚ μερικούς γραφικούς που κάνουν αντιπολίτευση από τη Κίνηση. Θα φτιάξει τη πόλη η Μάγια που παίρνει 20 ψήφους στις εσωκομματικές;

    Και μια και μιλάμε περί σοβαρότητας, ο Προβής σήμερα γράφει για τον πολιτικό γίγαντα που λέγεται Μάρκου. Τον θέλει βουλευτή. Πέρυσι τον ήθελε Δήμαρχο.

    Αστα να πάνε στο διάολο. Αυτή η πόλη έχει κατάρα. Οσο για τον Κασίμη που λέτε, έλα ρώτα στο Συνοικισμό και μετά πες μου. Να δεις ότι θα ξαναβγεί ο Πνευματικός μόνο και μόνο επειδή απέναντί του έχει μπαγλαμάδες που όταν ανοίγουν το στόμα τους κανείς δεν καταλαβαίνει τι λένε. Καλοί στη θεωρία και στα λόγια

    Από το Συνοικισμό, μάλλον κατάλαβες. Η Σφήκα δε θα κάνει γκάλοπ;

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 4:00 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    Αρχίσω να πείθομαι ότι η Κϊνηση Πολιτών φταίει για τα κακώς κείμενα της πόλης !!! Αντί να απολογηθούν αυτοί που καταστρέφουν την Κόρινθο κάνουν επίθεση στους πολίτες που προσπαθούν για μια καλύτερη πόλη. Εύγε μας !

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 4:55 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος Said,

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ : Η ΕΠΟΧΗ ΘΩΜΑΙΔΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ. Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΗΣΥΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. Η ΝΔ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΩΤΗ ΟΥΤΕ ΛΟΥΖΙΩΤΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.

    Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 4:59 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος Said,

    << Οι κώλοι μπροστά >> Καλό !!!!! αλλά θα έλεγα ότι στον κ. Γιώτη ταιριάζει το << Οι φίλοι μπροστά >>. Για να μη ξεχναμε τον Καρυώτη !

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 5:02 μ.μ.

     
  8. Ανώνυμος Said,

    Δηλαδή ο Αλέκος είναι το ΠΑΣΟΚ; Θα τρελλαθούμε τελείως; Για ρωτήστε το μανωλάκη ...

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 5:10 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος Said,

    Η ευπρέπεια του Πνευματικού κ. Νίκο φαίνεται από το ύφος των κυρίων Φαρμάκη, Τζαναβάρα, του ιδίου αλλά και των πρώην στελεχών του. Για την καλλιέργεια και την αισθητική ας μη μιλήσουμε.

    Ευχαριστώ

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 5:12 μ.μ.

     
  10. Ανώνυμος Said,

    perimeno me poly agonia tin apopsi toy KOSTARA gia to thema!!!!![SERIFIS]

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 5:18 μ.μ.

     
  11. Ανώνυμος Said,

    Ρε παιδιά, ο Θωμαίδης κάνει ακόμα κουμάντο. Τι συζητάμε τώρα; Ξέρετε τι φοβάμαι; Μήπως ο Θωμαίδης έριξε τον Κουρούμπαλη στον Γιώτη για να τον παίξει όπως τον ανιψιό; To πρόβλημα λέγεται Θωμαίδης όχι Πνευματικός.

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 5:18 μ.μ.

     
  12. Ανώνυμος Said,

    "Με το ζόρι μπροστά" πάει ο Γιώτης. Σπρώχνοντας κύριοι. Θα ξαναφάμε Αλέκο εκτός κι αν σοβαρευτούν στη ΝΔ. Ποιος όμως να ενδιαφερθεί τώρα που χάνουν την εξουσία;

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 5:31 μ.μ.

     
  13. Ανώνυμος Said,

    θεωρώ ως καθαρή λύση το Γιώτη γιατί είναι ο μόνος με γνήσια αρχοντική στάση και συμπεριφορά.

    Ώστε η τεμπελιά και το κόμπλεξ ανωτερότητας ( αυτοπροσδιοριζόμενης φυσικά)βαφτίζονται αρχοντική στάση αλλά και συμπεριφορά από τον άνθρωπο που είχε 20 χρόνια να πει καλημέρα σε συμπολίτη ή συνάδελφο.

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 5:55 μ.μ.

     
  14. Ανώνυμος Said,

    Οσο για τον Κασίμη που λέτε, έλα ρώτα στο Συνοικισμό και μετά πες μου.
    Για όσους έχουν εθιστεί στην κομματική μιζέρια και εθελοτυφλία: δεν είναι θέμα γειτονιάς η ψήφος στην Κίνηση , είναι θέμα IQ.

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 5:57 μ.μ.

     
  15. Μάγια Φουριώτη Said,

    Αγαπητέ Γιάννη,

    Μια δίορθωση θα ήθελα να κάνω για τον ανώνυμο κύριο που αναφέρεται σε μένα.
    Δεν συμμετείχα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή των οργάνων πέρσι.
    Συμμετείχα στην εκλογή για τους εκπροσώπους στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και έλαβα 26 ψήφους που δεν είχαν και καμμία σημασία λόγω της ποσόστωσης.
    Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    'Οσο για το ποιός μπορεί να φτιάξει την πόλη σε σχέση με τις ψήφους που παίρνει στις εσωκομματικές εκλογές ας απαντήσουν οι πολίτες.Υπάρχουν τόσα παραδείγματα των πρώτων σε ψήφους.
    Το καλό της πόλης δεν είναι όμως κατά την άποψή μου θέμα ψήφων σε εσωκομματικές εκλογές αλλά βούλησης, προσπάθειας, οραματισμού και προσήλωσης στα κοινά πέρα από τα κόμματα.
    Πάνω από όλα όμως χρειάζεται μια γενναία απόφαση σε προσωπικό επίπεδο και αυτογνωσία
    για να ασχοληθεί κανείς σωστά και καθαρά.

    Ευχαριστώ

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 8:35 μ.μ.

     
  16. Ανώνυμος Said,

    Είναι εμφανής η αγωνία των ΚΤΕΟτζήδων καθόσον βλέπουν οτι τους πήρανε χαμπάρι νωρίς. Προσπαθούν να διαβάλλουν τον Γιώτη και τον Κασίμη γιατί βλέπουν ότι πάει για τρίτος ο Αλεκος, αλλά τους έχουν όλοι γραμμένους.
    Λευτεριά στην πόλη από τους ανίκανους.

    Posted on 6 Αυγούστου 2009 στις 9:19 μ.μ.

     
  17. Ανώνυμος Said,

    Ο Γιώτης να μάθει πρώτα να λέει καλημέρα στο κόσμο και μετά να πάει για δήμαρχος. Αν κρίνω από τις παρέες του, καλύτερα με Πνευματικό.

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 9:48 π.μ.

     
  18. Ανώνυμος Said,

    ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΕΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΜΑΙΔΗ. ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 11:29 π.μ.

     
  19. Ανώνυμος Said,

    Αμα βγει ο Γιώτης, θα αγοράζει ο Δήμος νερό από τον Καριώτη; Βίδες από τον Μπαιλάκη; Σχέδια από τον Πανταζή; Και έτσι θα είναι καλύτερα;

    Πλάκα κάνετε;

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 1:19 μ.μ.

     
  20. Ανώνυμος Said,

    Πόσα περιμένεις από τον Αλέκο ρε Λάμπρου για να σταματήσεις να γράφεις σαχλαμάρες για τον Κασίμη και την παρέα του; Να μας κοπούν τα χέρια, ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζουμε.

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 1:22 μ.μ.

     
  21. Ανώνυμος Said,

    Η πόλη δεν είναι γύφτικο αγροτικό.
    Οι ανίκανοι να τα παρατήσουν και να εξαφανιστούν.
    Τόση αχρηστία μαζεμένη σε μια πλειοψηφία δεν θα ξανασυμβεί ποτέ και πουθενά.

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 1:24 μ.μ.

     
  22. Ανώνυμος Said,

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΗΣ.

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 1:26 μ.μ.

     
  23. Ανώνυμος Said,

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 3:49 μ.μ.

     
  24. Ανώνυμος Said,

    Νομίζω ότι έχει ξεφύγει η κουβέντα. κ. Λάμπρου ακόμα δεν μας έχεις πει τι συνέβη και άλλαξες απέναντι στον Αλέκο.

    Θαμώνας Κέντρου

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 4:00 μ.μ.

     
  25. Ανώνυμος Said,

    Γράφετε όλοι για το Γιώτη αλλά ο Λούμπας και ο Λουζιώτης δεν έχουν μιλήσει ακόμα.

    Επίσης: Οι δυσαρεστημένοι του Αλέκου δεν έχουν μιλήσει ακόμα.

    και μη ξεχνάμε ότι έχουμε εκλογές μπροστά.

    Ανεξάρτητα από τους επικεφαλείς και τους "άρχοντες" μη ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι παίζουν και κάπου 200 υποψήφιοι σύμβουλοι και τα σόγια τους.

    Ετσι για να θυμόμαστε το παιχνίδι των εκλογών.

    Γιάννης

    Posted on 7 Αυγούστου 2009 στις 4:55 μ.μ.