Συμφωνούμε στο μεγαλύτερο μέρος..!

10.8.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Πολύ σημαντικά πράγματα λέει ο "Λευτέρης" στο κείμενο που μας έστειλε. Σημαντικά και αληθινά πράγματα σε μεγάλο ποσοστό.

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας

"Να συνηθίσουμε ακόμα και στην κακόπιστη κριτική όλ...":

Ο Θαμώνας έχει αγωνία και κόλημα με τον Λούμπα. Αν συνεχίσει έτσι η διαδικτυακή ομάδα του Γιώτη, ο Πνευματικός θα βγει αέρα.

Ο ανώνυμος μυρίζει Λούμπας που πέφτει στην παγίδα της ανώνυμης διαδικτυακής παρουσίας των Γιωτικών.


Αν κανείς αξιολογήσει ότι αντίστοιχη χαμηλού επιπέδου διαδικτυακή συμπεριφορά έχει καταγραφεί από την Κίνηση Πολιτών, προηγείται σαφέστατα ο Πνευματικός ο οποίος, την όποια αρνητική συμπεριφορά την εκδηλώνει δημόσια σε αντίθεση από τις υπόλοιπους. Ο κ. Πνευματικός δείχνει πιο έντιμος.

Απο την άλλη πλευρά, αν ο Πνευματικός έχει φτιάξει και αυτός διαδυκτιακή ομάδα όπως φαίνεται, προβλέπω ότι η αληθινή προεκλογική μάχη θα γίνει με ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο. Μου φαίνεται ότι εκεί βγάζουν όλοι τον πραγματικό τους εαυτό.

Να δείτε ότι ο “τι με λες” και όλα τα ανώνυμα διαδικτυακά στέκια θα έχουν μεγάλη συμβολή στις εκλογές και θα προκαλέσουν μεγάλη συζήτηση που θα φτάνει μέχρι και τα τηλεοπτικά παράθυρα. Θα βλέπετε για παράδειγμα την "καθωσπρέπει" Κίνηση στο επίσημο ιστολόγιο και την πραγματική στο Βίος και Πολιτεία και τα ανώνυμα σχόλια. Θα διαβάζετε τα καθωσπρέπει άρθρα του κ. Λούμπα στο ιστολόγιό του και θα διαβάζετε τα ανώνυμα πικάντικα σχόλιά του (ο συγκεκριμένος παθιάζεται, δεν έχει ομάδα και καρφώνεται έυκολα). Θα διαβάζετε τις επίσημες ιστοσελίδες των κκ Γιώτη και Πνευματικού αλλά θα αξιολογείτε τα ανώνυμα σχόλια των συνεργατών τους.

Νομίζω ότι ο κ. Λάμπρου κατάλαβε έγκαιρα τη σημασία των ανωτέρω και πρωτοπορεί. Το μόνο πρόβλημα που δημιουργείται, είναι ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν το νου τους και στο διαδίκτυο όπου θα γράφονται αυτά που οι ίδιοι ναι μεν λένε αλλά δεν θέλουν να ακούγονται δημόσια.

Φαίνεται ότι θα πάμε σε έντιμες εκλογές με την ανώνυμη βοήθεια ! Τα πληρωμένα άρθρα δεν θα καταφέρουν να ανακόψουν το ανώνυμο τσουνάμι. Απλοί άνθρωποι θέλουν να μιλήσουν και να βρίσουν γιατί χρεώνουν σε όλους τα χάλια της πόλης. Οι αυτοδιοικητικοί μας θα πρέπει να αποφασίσουν με πόσα πρόσωπα θα εμφανίζονται. Και δυστυχώς γι αυτούς, θα πρέπει να πείσουν ποιο είναι το πραγματικό τους.

Δεν περίμενα ποτέ ότι ο “τι με λες” θα έφερνε τέτοιες ανατροπές. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι είτε έμπειρος δημοσιογράφος είτε έμπειρος πολιτικός που ξέρει να ανακατεύει τη τράπουλα.
Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας
Λευτέρης Γ.





You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "Συμφωνούμε στο μεγαλύτερο μέρος..!"

  1. Ανώνυμος Said,

    Κανένας Κορίνθιος δυστυχώς δεν μπορεί να καταλάβει την συμπεριφορά του Κου Γιώτη. Η δήλωση του Κου Πνευματικού για την κάθοδο του Κου Γιώτη κρίνετε ευφυέστατη. Ο Κος Γιώτης θα πρέπει να επεκτείνει τις δραστηριότητες πέρα απο τα 4-5 οικοδομικά τετράγωνα με επίκεντρο το γραφείο του στην οδό Ερμού. Με τον τρόπο αυτο θα καταφέρει να ξεγελάσει τις εντυπώσεις στις "ευπαθείς ομάδες". Άξιος για πρώτη φορά ο Κος Δήμαρχος για το σχόλιο του. Ειλικρινά εντυπωσιαστήκαμε!

    Το αίτημα του Κου Γιώτη στις περασμένες δημοτικές εκλογές είχε να κάνει με την υποστήριξη του λαού για διάσπαση της κλίκας Θωμαίδη-Κουρούμπαλη-Γέγιου. Αυτό που καταφέρνει τώρα και μετά την "τυχοδιωκτική" του αποτυχία στις πρώην βουλευτικές εκλογές είναι να κυκλοφορεί πρώτες μούρες τον Θωμαίδη και τον Κουρούμπαλη στις ταβέρνες και τα ορθάδικα της πόλης διαλαλώντας υποσχέσεις και ρουφιανιές για τους αντιπάλους του στους μόνιμους θαμώνες τους. Φαντάζεστε τον Κουρούμπαλη Πρόεδρο της Αναπτυξιακής. Η απόλυτη ξεφτίλα. Θα μας πει κάποιος επιτέλους πόσες πράξεις μπορεί να έχει τελικά αυτό το. θέατρο του παράλογου..

    Αρχίζω και προβληματίζομαι με την σκέψη ότι ο Κος Γιώτης προσπαθεί να πάρει το χρίσμα από την ΝΔ μετά από την εσωκομματική κόντρα που είχε με τον Κο Θωμαίδη και τα ρεζιλίκια στις Βουλευτικές εκλογές λίγο καιρό αργότερα. Το χειρότερο είναι η εμφάνιση στο Web μιας ομάδας 3-4 "ατόμων" που ελέγχεται από τον Κο Γιώτη με άμεσο στόχο να προβοκάρουν τους υπόλοιπους υποψηφίους πλην του εαυτούλη του. Η ομάδα αυτή σύμφωνα με πληροφορίες είχε σχέση με διάφορα σχόλια που γραφτήκαν στον "Ti me les re" καθώς και στον "Korinthix" και "Freeguilty" και έχει μέλος επιχειρηματία πρώτης γραμμής, γνωστό ανά την Κορινθία. Πλήρης στόχος τους είναι ο έλεγχος της πόλης σε μια ενδεχόμενη εκλογή Κώστα Γιώτη. Μερικοί από μία θέση στο Δημ. Συμβούλιο στο πλευρό Γιώτη και άλλοι από τις Κύριλλε καρέκλες των επιχειρήσεων τους.

    Είναι ορισμένες φορές αδύνατο να γνωρίζουμε ακριβείς καταστάσεις που πολλές φορές εντέχνως παραμένουν στην αφάνεια και στα σκοτεινά υπόγεια των συναλλαγών, των συμφερόντων και των σκοπιμοτήτων του Κου Γιώτη. Ωστόσο, ο δρόμος της αλήθειας και της δικαιοσύνης είναι τόσο φωτεινός που τέτοια θέματα έπρεπε να «κλείνουν» εν τη γενέσει τους. Κι ο κάθε κατεργάρης να κάθεται στον πάγκο του.





    Θαμώνας Grand Cafe

    Posted on 11 Αυγούστου 2009 στις 10:13 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Στο Γιώτη και ο Κωστάρας ο οποίος, αν και είναι ΠΑΣΟΚ, αν και είναι άλλης ποιότητας, φαίνεται ότι ακολούθησε το ρεύμα. Η επιχείρηση σκούπα συνεχίζεται. Μήπως το ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει να καθαρίσει τον Αλέκο μέσω του Γιώτη με βελούδινο τρόπο;
    Δεν καταλαβαίνω γιατί σπεύδουν από τώρα όλοι να στηρίξουν το Γιώτη. Ακούω ότι το μισό ψηφοδέλτιο του Γιώτη θα είναι ΠΑΣΟΚ.
    Μήπως όμως αυτό δημιουργήσει προυποθέσεις να υπάρξει άλλος καθαρός υποψήφιος τη ΝΔ; Μήπως δηλαδή ξεθυμάνει η ιστορία Γιώτη, ενοχληθούν οι Νεοδημοκράτες από τα ανοίγματα του Γιώτη στο ΠΑΣΟΚ και αναζητήσουν καθαρή λύση στο Λούμπα και το Λουζιώτη;
    Εχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να στηρίξουν Νεοδημοκράτες τον Αλέκο από αντίδραση στην Πασοκοποίηση του Γιώτη; Μήπως η ΝΔ πρέπει να κατεβάσει το Λούμπα ή το Λουζιώτη για να αποφύγει την επανεκλογή του Πνευματικού;
    Γιάννη, μου φαίνεται ότι κάποιοι βιάζονται και θα σκοντάψουν.

    Ποια είναι η γνώμη σου;

    Πάνος

    Posted on 11 Αυγούστου 2009 στις 10:25 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Ε οχι να στηρίξουμε οι Νεοδημοκράτες το Λούμπα και το Λουζιώτη. Οι δυνατότητες τους δεν υπερβαίνουν το μέτριο (τουλάχιστον).

    Posted on 11 Αυγούστου 2009 στις 1:04 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Το παραπάνω σχόλιο επιβαιβεώνει ότι η Ομάδα φαρίνα Γιώτη δεν δέχετε ελεύθερα δημοκρατικά σχόλια απόδειξη της μοναρχίας που θα ακολουθήσει μια μελλοντική δημαρχία φαρίνα Γιώτη...

    Posted on 11 Αυγούστου 2009 στις 1:41 μ.μ.