Την διέλυσαν την ομάδα της Κορίνθου...!

16.9.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Παρά την πετυχημένη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (νίκη με 3-0 επί της Ζακύνθου) , η ομάδα της Κορίνθου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα . Οι ποδοσφαιριστές , με αφορμή το διοικητικό αλαλούμ που επικρατεί στην ομάδα εξέδωσαν ανακοίνωση , με την οποία γνωστοποιούν ότι δεν θα απέχουν πλέον από τις προπονήσεις , με σκοπό να αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι στο Άργος .


Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των παικτών της Κορίνθου:
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΤΑΠ Κόρινθος μετά από αλλεπάλληλες υποσχέσεις και ένα συνεχιζόμενο θέατρο του παραλόγου θέλουμε να κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:
α. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αρνούμαστε να γίνουμε συμμέτοχοι στην απαξίωση της ομάδας της Κορίνθου, σεβόμενοι την ιστορία της, τους οπαδούς της, καθώς και την ποδοσφαιρική και ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας.
β. Σήμερα Τρίτη 19/09/2009 για ακόμη μία φορά γίναμε δέκτες ενός διοικητικού αλαλούμ, που παίζεται τόσο καιρό στις πλάτες μας και δεν το ανεχόμαστε άλλο.
γ. Ωστόσο, αποφασίσαμε ομόφωνα να φανούμε «πάλι» συνεπείς στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και να αγωνισθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής που ίσως να είναι και το τελευταίο μας.
Υ. Γ: «Κύριοι» καταλαβαίνετε ήδη ότι η ομάδα είναι υπό διάλυση, γιατί υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης».

Δυστυχώς η κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα μας , είναι τραγική . Οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές , δεν έχουν κάποια υποχρέωση να κατεβαίνουν στα παιχνίδια και όμως το πράττουν.
Η ομάδα , είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο και θα είναι κρίμα να τερματιστεί η πορεία της , μόλις την 2η αγωνιστική .
Προτείνω λοιπόν , άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και μετατροπή του συλλόγου από ΤΑΠ σε ΠΑΕ . Με την διαδικασία αυτή , δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους και τις επιχειρήσεις , να συνδράμουν οικονομικά και να γίνουν μέτοχοι , αγοράζοντας έστω και μια μετοχή ο καθένας , που θα αποφέρει πολύτιμη βοήθεια στην Κόρινθο .
Τέλος , θα πρέπει να κοινοποιηθεί το πρόβλημα στον Νομάρχη και στον Δήμαρχο Κορινθίων καθώς και σε αυτούς που πολιτεύονται στον Νομό , ώστε να βοηθήσει ο καθένας με όποιες δυνάμεις διαθέτει…
Δημήτρης Πιέτρης


You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Την διέλυσαν την ομάδα της Κορίνθου...!"

  1. Ανώνυμος Said,

    Διάλογός μου με παίκτη της ομάδας:
    -Φίλε... τι θα κάνουμε φέτος; θα ανέβουμε;

    -Μεγάλε... αν μας πληρώσουν πάμε για άνοδο. Μέχρι να μας πληρώσουν δε βλέπω νίκη...

    Posted on 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:32 μ.μ.