Έντονη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ για το θέμα των νέων εργαζομένων στα προγράμματα stage.
Στο θέμα των stage αναφέρθηκε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι ενδεχομένως υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πρώην υπουργών της ΝΔ και ότι θα χρειαστεί η παρέμβαση εισαγγελέα.
Μάλιστα, «φωτογράφισε» στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος προεκλογικά, όπως είπε, είχε στο γραφείο του αιτήσεις για «τακτοποίηση» νέων ανθρώπων στα συγκεκριμένα προγράμματα.
Παράλληλα, o κυβερνητικός εκπροσώπος Γ.Πεταλωτής εξαπέλυσε εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ για «φαυλότητα» στο θέμα των stage, μιλώντας το Σάββατο στην Κομοτηνή.
Η κατάργηση των προγραμμάτων stage ήταν μια προεκλογική δέσμευση, υπογράμμισε ενώ παράλληλα άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως «η φαυλότητα της προηγούμενης κυβέρνησης δημιούργησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ως κυβέρνηση, με γενναιότητα, όπως έχουμε υποχρέωση».
»Κάποιοι άνθρωποι, αντί να ζητούν συγγνώμη και αντί να κρυφτούν, βγαίνουν σήμερα και μιλάνεως υπερασπιστές αυτών των νέων
ανθρώπων, τους οποίους είχαν καταστήσει ομήρους των πελατειακών τους συμφερόντων» τόνισε.
Από την πλευρά της ΝΔ, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ.Κουμουτσάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ρεβανσισμό», ενώ ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Αντ.Σαμαράς έκανε λόγο για «εκδικητικότητα απέναντι σε χιλιάδες νέα παιδιά», ενώ δεσμεύτηκε να προσφέρει «την απαραίτητη νομική υποστήριξη».
Αποστάσεις από τις προσλήψεις που έγιναν προεκλογικά πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη
Τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ για «εμπόριο ελπίδας».
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "Επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ για «φαυλότητα»"

  1. Ανώνυμος Said,

    "Βγει δε βγει η ΝΔ" έταζες stage Kόλλια μου? "O,τι και να γίνει, μη φοβάστε", Κόλλια μου? Τόσο σίγουρος ήσουν ή τόσο απροκάλυπτα ψέυτης και ανήθικος? Τι θα τους κανεις τώρα πως θα τα μπαλώσεις? Και δεν έχεις και κανεναν άλλον να ρίξεις την ευθύνη όπως έκανες με την Κόρκα και τον Παπαληγούρα τα προηγούμενα χρόνια...Θα κλαιγεσαι και θα λες οτι φταιει το ΠΑΣΟΚ τώρα? να μην έταζες!!!!! Άξιοι της μοίρας μας όσοι σε πιστεψαμε.....

    Posted on 25 Οκτωβρίου 2009 στις 8:59 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Κε Λαμπρου
    Η απαραδεκτη συμπεριφορα του ανωνυμου αλλα κατα τα αλλα επωνυμου,προσβαλει τους επισκεπτες σου κ υποβαθμιζει την ποιοτητα του κατα αλλα αψογου blog σου.Το ηθος του Κολλια ειναι γνωστο σε ολους.Τα αιτια της παταγωδους αποτυχιας στις εκλογες ας τα αναζητησουν αλλου αφου διορισαν τα παιδια τους κ αδιαφορησαν για τον κοσμο τι περιμεναν?οσο βριζουν τον βουλευτη τοσο θα τον στηριζουμε.

    Posted on 27 Οκτωβρίου 2009 στις 4:07 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Τα εσωκομματικά προβλήματα της Δεξιάς που εκφράζονται στο blog και απο τούς δύο προσβάλλουν εξίσου τους αναγνώστες ανώνυμε 4:07. Η αντίδραση σου υποβαθμίζει το δικό σου σχόλιο και όχι όσους τα διαβάζουμε

    Τιμητές των πάντων και επικριτές έχουν εξίσου ίδια δικαιώματα έκφρασης.

    Αν δεν θέλετε να τα συζητήσετε στο Blog απλά μην σχολιάζετε.

    Posted on 27 Οκτωβρίου 2009 στις 7:22 μ.μ.