ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: Μία τρύπα στο νερό...!

4.1.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Axός βαρύς ακούσθηκε..πολλά ντουφέκια έπεσαν πριν ένα χρόνο για την δημοτική αγορά της Κορίνθου και την αναπλασή της..
Μάλλον την κατασκευή μίας νέας και μοντέρνας αγοράς.
Πολύ μελάνι χύθηκε..μαζί μεπενιές και αφου χωριστήκαμε στους φίλους της παράδοσης που με δάκρυα στα μάτια ήθελαν να δούν και άμαξες να ξεπεζεύουν...με κολοκυθάκια αλλά και στους άλλους που ήθελαν ένα υπερμοντέρνο κτήριο τελικά..έγινε μία τρύπα στο νερό.
Ο δήμαρχος...έστριψε απο το θέμα αφού είχα ανοικτό το άλλο πρόβλημα με τους πεζοδρόμους..
Η αντιπολίτευση θεώρησε οτι αφου δεν έπεσε το..μνημειώδες κτήριο της αγοράς..κέρδισε στα σημεία και όλα καλά και ωραία...!
Η αγορά μένει εκεί και θα μείνει για πολλά χρόνια είναι η εκτιμησή μας..Κανείς δεν κέρδισε και κανείς δεν έχασε..Η πόλη έφαγε ένα χρόνο με ανούσιες συζητήσεις.
Εγιναν ημερίδες και τελικά μία τρύπα στο νερό...!
Και τώρα δόθηκαν τόσα λεφτά και έγιναν οι πεζόδρομοι. Μία παρέμβαση στην δημοτική αγορά θα καταστρέψει μεγάλο κομμάτι τους και θα τους καταστήσει ανενεργούς όσα χρόνια χρειαστούν για να κτισθεί το νέο κτήριο..
Αν κτισθεί..
Διότι κακά τα ψέμματα. Η πεζοδρόμηση του κέντρου απο μόνη της λέει πλέον σε όλους οτι πρέπει να μεταφερθεί αλλού η δημοτική αγορά αν βέβαια υπάρχει λόγος να διατηρηθεί τέτοιος τίτλος...
Το δε κτήριο που υπάρχει σήμερα με μία ανακαίνιση γενναία μπορεί να γίνει κάτι αληθινά ξεχωριστό εκεί που κτυπά πλέον η καρδιά της σύγχρονης Κορίνθου...!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: Μία τρύπα στο νερό...!"