Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος , οργανώνει τη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010, εκπαιδευτικό σεμινάριο με Θέμα:

" Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα – Μεσογειακή Διατροφή".

Εισηγητής: κος Παναγιώτης Αλεξόπουλος , Γενικός Γραμματέας Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ( chef club)

Που Απευθύνεται το σεμινάριο:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε : Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Εστίασης (Εστιατόρια, Ταβέρνες, Ψητοπωλεία, Πιτσαρίες κλπ) και είναι Μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Σκοπός του Σεμιναρίου:
Η προώθηση – προβολή της Ελληνικής Κουζίνας, ως Βάση της Μεσογειακής Διατροφής

Συνοπτικό πρόγραμμα:
*Γενική Εισαγωγή
*Η αναγκαιότητα της διατροφής και η αξία της
*Ιστορία της Ελληνικής Γαστρονομίας
*Μεσογειακή Διατροφή
*Πυραμίδα Μεσογειακής Διατροφής
*Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα (Νέες Τάσεις)
*Ελληνικά Παραδοσιακά Προιόντα (Μέλι - Ελαιόλαδο – Κρασί) και η αξία τους στη διατροφή μας
*Η υγιεινή Διάσταση της Ελληνικής Κουζίνας
*Διεθνής Αναγνώριση της Μεσογειακής Διατροφής
*Ενημέρωση & Παρουσίαση Συστήματος HACCP

Το κόστος του Σεμιναρίου θα καλυφθεί εξολοκλήρου από το Επιμελητήριο Κορινθίας , η διάρκειά του θα είναι 6 ώρες, και η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί στο Blue Pearl Hotel , Λέχαιο Κορινθίας για να υπάρχει δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες (οι ίδιοι ή οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους) θα πρέπει να υποβάλουν έως Παρασκευή 29/1/2010 στο Επιμελητήριο (θα ληφθεί υπόψη η σειρά υποβολής ) σχετική αίτηση (ακολουθεί συνημμένα)
Πληροφορίες: 2741024464 Μαριάτζελα Πανούση
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "" Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα – Μεσογειακή Διατροφή""