Ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, όπως ο ίδιος ομολόγησε στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν από καιρό, διαπίστωσε ότι το ΚΤΕΛ Κορινθίας πληρωνόταν από το Δήμο για μαϊμού δρομολόγια.

Δηλαδή δρομολόγια τα οποία
χρέωνε αλλά δεν έγιναν ποτέ.


Έτσι αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να ζητήσει από το ΚΤΕΛ να του δώσει πίσω τα λεφτά που παρανόμως εισέπραξε.
Το θέμα αυτό έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και το παρακολουθούμε πάρα πολύ προσεκτικά, αναμένοντας βεβαίως την αντίδραση του προέδρου του ΚΤΕΛ κ. Παναγιώτη Μάρκελλου, ο οποίος σύμφωνα και με το Δήμαρχο και με την Δημοτική Αρχή του Λουτρακίου, εισέπραττε χρήματα για δρομολόγια που ποτέ δεν έκανε.
Η ουσία είναι ότι ξεκινά ένας πόλεμος ανάμεσα στο ΚΤΕΛ και το Λουτράκι.

Αν βεβαίως έχει δίκιο ο κ. Γκιώνης θα πρέπει το ΚΤΕΛ να δώσει πίσω τα λεφτά τα οποία εισέπραξε παραπλανώντας το Δήμο.
Το θέμα θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες αφού πλέον πήρε δημοσιότητα και θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν αποδειχθεί ότι το ΚΤΕΛ έκανε απάτη εναντίον του Δήμου. Τι λέτε για όλα αυτά κε. Μάρκελλε;

Δεν μπορεί ο κ. Γκιώνης να κινείται δικαστικά λόγω φαντασιώσεων.
Είναι σίγουρο ότι θα έχει χαρτιά στα χέρια του που θα αποδεικνύουν αυτά τα δρομολόγια που ποτέ δεν έγιναν, αλλά εισπράξατε τα χρήματα.
Είναι ένα σοβαρό ηθικό θέμα που πλήττει άμεσα την εικόνα του ΚΤΕΛ και την δική σας προσωπικά. Περιμένουμε την απάντησή σας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τελικά το ΚΤΕΛ έκλεβε τον δήμο Λουτρακίου κ.Μάρκελλε;"