Ο δικός μας αγώνας είναι και αγροτικός και δημοσιογραφικός γιατί είναι ένας αγώνας που δεν μπορούμε να σταματήσουμε για κανένα λόγο. Είναι θέμα αρχής και αξιοπρέπειας για μας...!
Οι Ενώσεις οφείλουν να δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία απο την ψηφιοποιηση των καλιεργειών για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοί βάζουν στο παντελόνι λεφτά που δεν τα δικαιούνται αλλά τα κλέβουν απο την χώρα και τους φτωχούς αγρότες...!
Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πιθανόν να σας έχω κουράσει με τα δημοσιευματά του που αφορούν τα όσα συμβαίνουν στον Αγροτικό χώρο...
Εχουμε ασχοληθεί εκτεταμένα με την ΣΚΟΣ, τα σκάνδαλα των αγροτοπατέρων και την ΕΑΣ Ξυλοκάστρου στην οποία είμαι και μέλος.
Ομως και μέσα απο το παλιό “Σήμερα” αλλά και την Σφήκα έχουμε κάνει αγώνα για την περιφερειακή αγορά για να αξιοποιηθεί αυτή η τεράστια για τον αγροτικό χώρο επένδυση.
Τα δημοσιευμάτα μας έχουν ήδη αποδώσεικαρπούς. Ηδη η εισαγγελεία πατρών μελετά τον φάκελο της ΣΚΟΣ όπου κατά την ταπεινή μας γνώμη αλλά και την επίσημη αναφορά του πρώην προέδρου κ.Γεωργούση υπάρχει διασπάθιση των χρημάτων αλλά και κακή διοίκηση όπως επιβεβαίωσε ο επίσημο έλεγχος πουέφτασε στα χέρια της υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κας. Μπατζελή.
Οταν τα λέγαμε εμείς και τα γράφαμε δεν ίδρωνε το αυτί των αγροτοπατέρων του νομού..
Και όταν λέμε αγροτοπατέρες για να τα ξεκαθαρίσουμε πρόκειται ουσιαστικά για τους προέδρους των ΕΑΣ Κορίνθου,Ξυλοκάστρου και Κιάτου. Είναι οι άνθρωποι που μπορεί να ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ αλλά έχουν και την απόλυτη στήριξη των Νεοδημοκρατών...!!
Ανίερες συμμαχίες;
Μπά..τυχαίο θα είναι..!
Η δική μας δημοσιογραφική προσπάθεια έχει σαν στόχο να αναδείξει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο απο την πολιτικό που κάνουν οι αγροτοπατέρες μας...
Δεν είναι ζήτημα μόρφωσης ή εμπειρίας αλλά πάνω απο όλα είναι θέμα λογικής...
Οι αγρότες συνήθως δεν νοιάζονται για όσα τους απασχολούν και αυτό το εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι συνδικαλιστές κάτι που πλέον έχει γίνει γνωστό. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα αυτό της ενημέρωσης μέσα απο την εφημερίδα αυτή διότι το θεωρούμε υποχρεωσή μας.
Αλλά και να μην τον αισθανόμαστε έτσι πρέπει να θυμήσουμε οτι τα δημοσιευματά μας έχουν φτάσει στην δικαιοσύνη και πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες..!
Υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία έχουμε στην κατοχή μας και δεν μπορούμε ακόμα να δημοσιεύσουμε γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν στα δικαστήρια.
Δυστυχώς διαπιστώνουμε οτι οι αγροτοπατέρες συνεχίζουν στην πλειοψηφία τους να προκαλούν με την συμπεριφορά τους και να θεωρούν τους εαυτούς τους στο στο απυρόβλητο.
Ετσι είχαν μάθει αφου συνήθως το σύνολο του τύπου αν δεν τους γλύφει...τους χαϊδεύει...Εμείς δεν μπορούμε νακάνουμε κανένα απο τα δύο και συνεχίζουμε..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την κάθαρση στις Ενώσεις..!"