Τέσσερα χρόνια χρειάστηκαν για να καταλάβει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος, ότι η εκπαίδευση, τα σεμινάρια, η κατάρτιση και η ενημέρωση των μελών του κλάδου της Εστίασης, είναι πάντα ενδιαφέρον θέμα και πάντα έχει συμμετοχή,.
Δεν το περίμενε να στείλουμε τόσους πολλούς.
Λείπει και χρειάζεται η αρωγή για καλυτέρευση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, πρέπει αυτοί που έχουν υποχρέωση να την προσφέρουν.
Δεν μπορεί κανείς να φαντασθεί πόση προσπάθεια έχουμε καταβάλει στα συμβούλια τις συζητήσεις και κάθε επαφή, για να τον πείσουμε να κάνει κάποια πράγματα έστω και χωρίς τους ειδικούς, χωρίς τους ανθρώπους της Εστίασης αφού δεν θέλει και μας αποκόβει από τις παρουσιάσεις. Δεν μας καλεί πουθενά και νομίζει ότι έτσι θα μας παραγκωνίσει. Δεν ξέρει βέβαια ότι παροτρύναμε τα μέλη μας να πάνε σε σεμινάρια γι’ αυτό ξαφνιάστηκε από την συμμετοχή, δεν το περίμενε δήλωσε!!
Δεν πειράζει, εμείς δεν θέλουμε την προβολή και το γυαλί, μας ενδιαφέρει η ουσία και να γίνεται κάποιο έργο προς τα μέλη. Σε κάθε περίπτωση θα επιδιώκουμε και θα στηρίζουμε θέματα που κάνουν καλό στους συναδέλφους επιχειρηματίες. Είμαστε σε θέση να πονέσουμε και να γίνουμε δυσάρεστοι σε κάποιους σαν τον πρόεδρο Β. Νανόπουλο, προκειμένου να έχουμε αποτέλεσμα

Πιέσαμε για έρευνα καταγραφής και χαρακτηρισμού της Τουριστικής αγοράς του νομού Κορινθίας καθημερινά τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίς την παρουσία τωνανθρώπων του Τουρισμού, έστω αργά και γερασμένα, με ελλείψεις και χωρίς την κατάλληλη οργάνωση, είδαμε κάποια καταγραφή με στοιχεία 20 ετών πίσω, αλλά έγινε, θα δούμε την συνέχεια αφού τους αναγκάσουμε και πάλι.
Πιέσαμε για πέμπτο τμήμα στο Επιμελητήριο το Τουριστικό τρία χρόνια συνεχώς και αδιαλείπτως σε όλα τα συμβούλια. Το καταφέραμε αλλά, έμεινε εκεί στην απόφαση, τίποτα που να δώσει ουσία και υπόσταση στο τμήμα. 18 μήνες δεν το ολοκληρώνει γιατί δεν θέλει να χάσει έδρες στις εκλογές από τους άλλους κλάδους (τους δικούς του κατ’ αυτόν).
Τελικά λειτουργεί έστω και λίγο, μόνον κατόπιν πίεσης και φοβούμενος την δημοσιότητα, μη θέλοντας να χαλάσει την εικόνα του, να μην τσαλαπατηθεί από ανικανότητά, ενεργώντας ερμαφρόδιτα και με εμπάθεια βεβαίως χωρίς συμμετοχή κανενός άλλου παρά μόνο για τα 30΄΄ του φακού.
Δεν πειράζει καλό είναι και αυτό, θα επιμείνουμε και πάλι για τους λίγους μήνες που μένουν, μέχρι να τελειώσει αυτό το διάστημα εικονικής πραγματικότητας, αναμονής και κρίσης για το Επιμελητήριο της Κορινθίας.
Στο τέλος θα πετύχουμε να σταθούμε όρθιοι, μέσα από τις δυσκολίες της εποχής, χωρίς την ασφάλεια μισθών και μηνιαίων αποδοχών, αλλά επιχειρώντας.
Είμαστε Επιχειρηματίες και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για ρίσκο, επένδυση και ανάπτυξη.
Για το Επαγγελματικό τμήμα
το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Χρήστος Ντούσικος
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Όσο πιέζουμε το Επιμελητήριο, όλο και κάτι θα γίνεται"