Την Πέμπτη 6 Μαίου, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο Κ.Α.Π.Η. του Δ. Βέλου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την Πρόληψη και Έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Η διάλεξη εντάσσεται στα πλαίσια του επιμορφωτικού κύκλου διαλέξεων-σεμιναρίων που διοργανώνει το Κ.Α.Π.Η. Δ. Βέλου.
Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
-ο κος Κούκουρας Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Π., για την «Πρώιμη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»,
-η κα Τζιομάκη Κλαίρη Κοινωνική Λειτουργός Παραρτήματος Ν. Αχαΐας Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, για το «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο» και
-η κα Βάσω Τζουμερκιώτη, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Παραρτήματος Ν. Αχαΐας του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού για την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο.
Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη...
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Κ.Α.Π.Η. Δ. Βέλου, στην οδό Αγ. Μαρίνης 2 στο Βέλο, υπεύθυνη κ. Αναστασία Παλαιολόγου (Κοιν. Λειτουργός) τηλ. 2742035310, καθημερινά 8.30 έως 12.30.

Ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η.
Γεώργιος Τριανταφύλλου
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Άλμα Ζωής» για την Πρόληψη του καρκίνου"