Αυτή την στιγμή κατά την ταπεινή μας γνώμη η Κόρινθος δεν έχει ούτε την πολυτέλεια ούτε και το δικαίωμα να κάνει επιθέσεις στον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη.
Λογικό και φρόνιμο είναι να μείνει στην δηλωσή του που έκανε στην Περαχώρα και να την λάβει πολύ σοβαρά υπ' όψιν της.
Να την ξαναθυμήσουμε:
"Η Κόρινθος πρέπει να πάει στα φυσικά της όρια.θα παλέψουμε γιατί είναι δίκαιο να αποκασταθεί η αδικία. Η Κόρινθος έχει απόλυτα δίκιο και δεν έχει τίποτα κριθεί ακόμα. Η Κόρινθος το δικαιούτε και οφείλουμε να τις το αποδώσουμε"

Εμείς κάνουμε δημοσιογραφία και όχι διπλωματία ούτε είμαστε διαιτητές.

ΑΛΛΑ

Η Κόρινθος πρέπει να δώσει επιχειρήματα και όπλα στον υπουργό και όχι να του στερεί.
Οσον αφορά τον Αλέκο Πνευματικό πρέπει να δεί οτι άπαντες έχουν πέσει πάνω του να τον ξεσκίσουν.
Είναι ενδεικτικά όσα γράφονται για αυτόν τις τελευταίες ώρες και για τον πέρα απο κάθε ηθική πόλεμο που του γίνεται. Κάποια κείμενα έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανοχής.

Πάντα κατά την αποψή μας πρέπει να βοηθηθεί ο κ.Μπεγλίτης στην προσπάθεια που ο ίδιος αυτόβουλα πήρε στην πλάτη του..!

ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Αν μιλάμε με όρους εγκεφαλικού και πολιτικού κανιβαλισμού...ο καθένας παίρνει τις ευθύνες του και πορεύεται..!
ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ και χωρίς κανένα άλλοθι πλέον..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Πρέπει να εμπιστευτούν τον κ.Μπεγλίτη αυτή την στιγμή"

  1. Ανώνυμος Said,

    Μόρτες γεια χαρά νταν,

    Ρε μάγκες διαβάζω που και που αυτή τη μπουμπού που έχει ανησυχίες και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με την αριστερά και τους κινητικούς. Η τύπισσα ρε μόρτες έγραψε ότι τόχει σίγουρο ότι η υπουργάρα θα φέρει τη διώρυγα στη Κόρινθο. Γιατί άμα δε το είχε σίγουρο, δε θα έβγαινε να πάρει τη διώρυγα πάνω του. Ετσι λέει η μπουμπού.

    Αμα ρε μόρτες γίνει τέτοιο κόλπο θα γίνει της πουτάνας γιατί ο κάθε πικραμένος από όλη την Ελλάδα θα έρχεται να ζητάει ότι θέλει. Αρα θα κάνουν κόλπο γκρόσο στις καθυστερήσεις. Θα πάει η υπουργάρα τα μεσάνυχτα να κάνει τροποποίηση και θα καθαρίσει. Ετσι ξηγιόμαστε τα πασόκια.

    Η δημαρχάρα τα ξέρει αυτά τα κόλπα και πρέπει να κάνει τη πάπια. Δεν είναι όμως του χαρακτήρα του και γουστάρει χαβαλέ. Ο Σπίθας και οι άλλοι που ξέρουν ότι είναι ζοχάδας τον σπρώχνουν να κάνει τσαμπουκάδες για να τσακωθεί με το Μπεγλίτη.

    Η δημαρχάρα πρέπει να συγκρατηθεί γιατί όλοι τον αναγκάζουν να κάνει φασαρία αλλά αυτοί που τον βάζουν, μετά κάνουν τις πάπιες. Και ποιος μου λέει εμένα ότι η προεδράρα δεν απειλεί με παραίτηση για να κάνει προσωπικό παιχνίδι στη πλάτη της δημαρχάρας;

    Πάμε παρακάτω. Ο Γιώργης ο Γουγάς λέει ότι τα πασόκια δε γουστάρουν τη δημαρχάρα. Παπαριές καμαρωτές λέω εγώ γιατί άλλο πράγμα ο κακός δήμαρχος και άλλο πράγμα ο καλός πασόκος. Γιατί ρε Γιώργη η δημαρχάρα είναι πασόκι μέχρι κόκκαλο και δε σηκώνει αμφισβήτηση. Για πες ρε Γιώργη. Ποιος πασόκος είναι έτοιμος να βγει μπροστά μέσα στο κόμμα και να πάρει πάνω του το δήμο; H υπουργάρα ξέρει ότι δεν υπάρχει έλεος και θα αφήσει τo πράγμα όπως έχει. Αμα τα πασόκια είχαμε εφεδρείες Γιώργη, θα είχαμε φρέσκο ψηφοδέλτιο. Δε βρήκαμε νέους βουλευτές και θα βρούμε νέο δήμαρχο; Που ρε Γιώργη; Ποιο γκάλοπ λέει ότι η δημαρχάρα χάνει;

    Αρα μάγκες, η δημαρχάρα δεν είναι κορόιδο, θα κάτσει ήσυχα και θα κοιτάξει με την υπουργάρα να καθαρίσει το παιχνίδι. Γιατί άμα ακούσει το Σπίθα που θέλει να κρεμάσει μαύρες σημαίες στο δημαρχείο, ας πάει για κλητήρας στην εφορία της Καλαμάτας. Με παπαριές δε παίρνεις πίσω τη διώρυγα.

    Τι με λες ρε

    Posted on 20 Απριλίου 2010 στις 4:11 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, τα τελευταία 150 χρόνια ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ είναι προς την μεριά του Λουτρακίου απο την μεριά της ποσειδωνίας ο Αγιος Σπυρίδωνας και απο την παλιά εθνική οι παλιές πλάστιγες. Ρε μας δουλεύετε που θα ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ τον κάθε Μπεγλίτη με τις κουτοπονηριές του και τα γλυψίματά σας για δήθεν αποκατάσταση δικαίων και αδίκων ? Καλά ρε Γιάννη Λάμπρου έκανες και δημοτικός σύμβουλος στο Λουτράκι και δεν έμαθες σε ποιούς ανήκαν απο νταν παπαντάν τα χωράφια στις περιεχές που προανέφερα? Τρομάρα σου πάλι αδιάβαστος είσαι.
    Λουτρακιώτης

    Posted on 21 Απριλίου 2010 στις 5:09 μ.μ.