Πριν απο λίγο λάβαμε εντυπωσιακή απάντηση απο την νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ την οποία υπογράφει ο γραμματέας Νίκος Πετρόπουλος και αναφέρεται στο σημερινό σχόλιο στην εφημερίδα "Σήμερα",
Διαβάστε προσεχτικά την δήλωση γιατί έχει πολλά κρίσιμα σημεία και υπονοούμενα.


"Νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κορινθίας
Προκαλεί απορία και έκπληξη το γεγονός ότι μια τοπική εφημερίδα απευθύνεται σε θεσμικό πολιτικό κομματικό όργανο και ζητά την παραίτηση του.
Δηλώνω ότι πάντα λειτούργησα , λειτουργώ και θα λειτουργώ ως στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και υπεύθυνος για την πολιτική του δράση στο νομό μας στα πλαίσια των συντεταγμένων αποφάσεων του πρόεδρου και του Κινήματος .
Μοναδικό κριτήριο στις θέσεις , στις απόψεις και στις προτάσεις μου ήταν , είναι και θα είναι η ενότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ και η ισχυροποίηση της προοδευτικής παράταξης στην Κορινθία .
Η Τοπική κοινωνία γνωρίζει , καταγράφει και αξιολογεί .
Τα πολιτικά όργανα λογοδοτούν στον Πρόεδρο και στα ανώτερα όργανα του κινήματος και όχι στα Μ.Μ.Ε. και στα τοπικά συμφέροντα .
Είμαι υπερήφανος που δεν δέχτηκα και ούτε πρόκειται να δεχτώ έξωθεσμικές υποδείξεις και παρεμβάσεις .
Κινούμαι στην διαφάνεια , στην δημόσια και ανοιχτή πολιτική δράση και όχι στα παρασκήνια της ίντριγκας και της μηχανορραφίας .
Εξάλλου ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά .
Θα συνεχίσουμε τη μάχη με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κορινθίας και όλο το ΠΑ.ΣΟ.Κ του νομού , στηρίζοντας την δύσκολη πορεία που χαράζει ο Γιώργος Παπανδρέου , την Κυβέρνηση και το κίνημά μας , κλείνοντας τα αυτιά μας στις σειρήνες τις μικροπολιτικής , της ιδιοτέλειας και του παραγοντισμού .
Για τη Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κορινθίας
Ο Γραμματέας
Νίκος Πετρόπουλος"
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν δέχομαι υποδείξεις και εξωθεσμικές παρεμβάσεις""