Κ . Κόλλιας για την ΑΤΕ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

23.4.10 Αναρτήθηκε από Γιάννης Στεφανής
Για μεθοδεύσεις σχετικά με το μέλλον της ΑΤΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ο Γραμματέας Αγροτικού της ΝΔ Κώστας Κόλλιας.

Επικαλούμενος τα ...όσα έγιναν γνωστά για τη συνεδρίαση του Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κόλλιας ανέφερε ότι ο διοικητής άφησε υπονοούμενα και απαξίωσε το ίδρυμα. λέγοντας ότι «και να θέλαμε να την πουλήσουμε δεν θα την αγόραζε κανείς».

Επίσης σημείωσε ότι «βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φέρονται να χαρακτήρισαν την ΑΤΕ ως «γεροντοκόρη που θα δυσκολευθεί να αποκατασταθεί».

Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, εκ των υστέρων, δικαιολόγησε τη δήλωση του Διοικητή ως «σχήμα λόγου», ενώ στη διάρκεια της συνεδρίασης αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει για να ξεκαθαρίσει ότι η Αγροτική δεν πωλείται, δηλώνει ο γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ.

Ο Κ. Κόλλιας κατέληξε λέγοντας:

«Η Αγροτική Τράπεζα είναι κάτι περισσότερο από ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Είναι ένας θεσμός - εργαλείο άσκησης αγροτικής πολιτικής στο πλευρό του αγρότη. Κανείς δεν αντιλέγει ότι πρέπει να παραμείνει υγιής και κερδοφόρα. Όμως. Άλλο πράγμα η αξιοποίηση και άλλο η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το ΠΑΣΟΚ, είτε ξεπουλώντας, είτε αλλάζοντας τον χαρακτήρα της, μεθοδεύει την αποστέρηση του αγροτικού κόσμου από την μοναδική αξιόπιστη πηγή ρευστότητας, σε μία περίοδο που το αγροτικό εισόδημα βάλλεται από παντού».


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhz0e93J1qD3Jej96i_WzjGJ8iOd98ZgGm96Ij1-OjAv8hmVzNsU0R0j44zzUQwEMlxQm7A9xOoZ-Ysga_ZHKLM5S7nETLjExCU4IhZDOHQ73yHZKXQFikGGRgd4C5QDwby8R_OyB8NDrM/s1600/agrotki.jpg
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Κ . Κόλλιας για την ΑΤΕ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"