Στην 13η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

20.5.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξαμιλίων, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όσες και όσους προσήλθαν για να προσφέρουν Αίμα στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος την Τετάρτη 19 Μαίου 2010, αφού με τη συμμετοχή τους στηρίζουν έμπρακτα την πιο ανθρώπινη δραστηριότητά του δίνοντας μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το κοινωνικό έργο που επιτελεί.
Ανανέωσαν συγχρόνως την εμπιστοσύνη τους στα όργανα του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο & Επιτροπή Αιμοδοσίας) τα οποία είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία και τη διαχείριση των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος.
Στην 13η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, προσήλθαν 96 άτομα ενώ οι προσφερόμενες μονάδες Αίματος μετά τον απαραίτητο Ιατρικό έλεγχο, έφτασαν τις 85. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όλους γιατί για άλλη μία φορά, απέδειξαν έμπρακτα ότι λέξεις όπως Εθελοντισμός, Αλληλεγγύη, Αλτρουϊσμός είναι συνώνυμες με τα Εξαμίλια και τους ανθρώπους τους.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς και τους νοσηλευτές του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κορίνθου οι οποίοι υπέρβαλαν εαυτούς προκειμένου να φέρουν εις πέρας το έργο τους.
Ευχαριστούμε τέλος τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας, το Δήμο Κορινθίων, καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη βοήθεια τους.
Ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Αιμοδοσίας παραμένει η χρηστή διαχείριση των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος και η προσέγγιση και άλλων Εθελοντών Αιμοδοτών ώστε να συνεχίσει ο Σύλλογος να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, χάρις στην προσφορά όλων.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στην 13η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας"