Θα μας τον κουράσεις δήμαρχε και έχει μπροστά του πολύ δουλειά να κάνει για τις εκλογές.

Εκτός και αν αυτό επεδίωκες οταν τον ανέβασες στην ταράτσα να στήσετε το πανώ..

Να είναι πτώμα και να μην μπορεί να σε πολεμήσει...!
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Response to "Θα μας τον κουράσεις δήμαρχε τον αντίπαλο...!"

  1. Ανώνυμος Said,

    Ξέχασε ο δήμαρχος ότι ο Σπίθας έχει φίλο τον κουρασμένο !!!! Είναι ήδη πτώμα !!!!

    Posted on 17 Μαΐου 2010 στις 11:42 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Ρε παιδιά σας πειράζει που οι "κουρασμένοι" θα διοικήσουνε και μάλιστα σωστά τον Δήμο σε αντίθεση με τους σημερινούς που τρέχουν και είναι συνέχεια στην ίδια θέση?

    Posted on 17 Μαΐου 2010 στις 2:17 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Γιατί ο Πανταζής γράφει ανώνυμα στο Διογένη και επώνυμα στο blog της Κίνησης; Δεν του έμαθε όλα τα κόλπα η Μάγια;

    Νίκος

    Posted on 17 Μαΐου 2010 στις 3:20 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Αγαπητέ-ή "Νίκο" όποτε θέλω να γράψω έχω τα απαραίτητα "εφόδια" ώστε να μη φοβάμαι να γράφω σχόλια αναγράφοντας και το ονοματεπώνυμο μου. Επειδή βεβαίως τα μπλογκς έχουν μεγαλώσει σε αριθμό, είναι δύσκολο να τα παρακολουθώ όλα και έτσι αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο μπλογκ της Κίνησης, λόγω συμπάθειας προς την προσπάθεια τους και στο παρόν μπλογκ λόγω πληθώρας αναρτήσεων και θεμάτων. Αγαπητέ-ή δεν είμαι πολιτικός και ούτε έχω βλέψεις για τίτλους και αξιώματα για να έχω ανάγκη να κρύβομαι με ψευδώνυμα και ανωνυμίες. Είναι γνωστή η υποστήριξη μου και η συμπάθεια στον Κώστα Γιώτη καθώς και η προσήλωση μου στις αρχές της ΝΔ, αλλά προς το παρόν δεν ενδιαφέρομαι για συμμετοχή στις επόμενες δημοτικές εκλογές (στις οποίες βεβαίως θα στηρίξω τον Γιώτη με όποιο τρόπο μπορέσω) ώστε να παίρνω σοβαρά όλα τα σχόλια. Τώρα όσον αφορά την Μάγια (μάλλον εννοείς την κα Φουργιώτη) αν και δεν βλέπω το λόγο να απαντήσω, αλλά επειδή ένα από τα λίγα πράγματα που μου προξενούν απέχθεια είναι η βλακεία, σου γνωρίζω οτι με την κυρία έχουμε ανταλλάξει 3-4 καλημέρες στα τέσσερα τελευταία χρόνια.
    Αν θέλεις λοιπόν να γράψεις κάτι για μένα τουλάχιστον βρίσε με με κάτι έξυπνο ειδάλλως κάνε μας τη χάρη.
    Πανταζής Βασ.

    Posted on 17 Μαΐου 2010 στις 7:18 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    Ο ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ......ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ...... Κ Α Λ Η Ν Υ Κ Τ Α ΝΙΚΟ...........

    Posted on 17 Μαΐου 2010 στις 9:49 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος Said,

    Αγαπητέ Βασ. Πανταζή αυτό ακριβώς παρατήρησα. Τη βλακεία γύρω από τον Σπίθα και τους συνεργάτες του, όπως εσύ, που σαλιαρίζετε με την Κίνηση χωρίς ξεκάθαρη βάση ιδεών. Οσο για τη προσήλωσή σου στις αρχές της ΝΔ, εδώ πράγματι γελάνε! Με τις αρχές της ΝΔ επιθυμείτε εσύ και ο Γιώτης να κερδίσετε και να διοικήσετε το δήμο Κορινθίων;

    Οταν επιστρέψεις στη κοινωνία και δεις τι γίνεται λίγο πιο πέρα από τα καφενεία, να μιλήσουμε σοβαρά. Παίξε με τα σχολιάκια σου για να έχουμε κάτι να γελάμε. Το παραμύθι με τα αξιώματα και τις φανφάρες τύπου Σπίθα άστα γιατί βγάζουν αηδία. Κάτι τέτοια θυμάστε όλοι παραμονές εκλογών.

    Οσο για τη Μάγια ξέρεις ότι είναι η πρώτη κουκούλα στο διαδίκτυο. Δε τρώμε κουτόχορτο, ήρεμα πια. Καλή και χρυσή η Κίνηση αλλά δε θα μας παραμυθιάζετε κιόλας.

    Νίκος

    Posted on 18 Μαΐου 2010 στις 10:17 π.μ.

     
  7. Ανώνυμος Said,

    Κύριε Νίκο,

    Εσύ και αν φοράς κουκούλα.
    Μπράβο στο μπλογκ που επιτρέπει αυτά τα σχόλια.


    Νίκος Νικος

    Posted on 18 Μαΐου 2010 στις 12:01 μ.μ.

     
  8. Ανώνυμος Said,

    Πάρε άδεια από τη Μάγια, τη Ντίνα, τη Βάνα και όλα τα καλά κορίτσια πριν δημοσιεύσεις κ. Λάμπρου.

    Νίκος

    Posted on 18 Μαΐου 2010 στις 12:50 μ.μ.