«Θα σας διώξω και θα φέρω ξένους».
Η φράση αυτή, λέξη προς λέξη ανήκει σε αντιδήμαρχο της δημοτικής αρχής της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη. Ο τρόπος που εκφράστηκε ο εν λόγω αντιδήμαρχος -όπως μεταφέρθηκε στο Loutraki-press- δεν αφορούσε απειλή, αλλά τελεσίγραφο.
Είναι δε, πολύ χειρότερα, όταν αυτού του είδους τα τελεσίγραφα εκστομίζονται από συνάδελφο σε συνάδελφο, άσχετα αν για κάποιο διάστημα ο απειλών έχει αποκτήσει ένα αξίωμα, που ενδεχομένως από την πρώτη του νέου χρόνου να μην κατέχει. «Νομίζουν ότι θα κατέχουν για πάντα καρέκλες και αξιώματα. Πιστεύουν ότι η κοινωνία θα τους ανεχθεί και δεύτερη τετραετία»; διερωτάτο δημοτικός παρατηρητής.
Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και security στην Club Hotel Casino Loutraki, Σωτήρη Πέρρα, ο οποίος απείλησε υπάλληλο security που εργάζεται στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας.
Δημοτικός παρατηρητής που ενημερώθηκε το τριήμερο για το συμβάν σχολίαζε:
«Ο Σωτήρης Πέρρας δεν κοιτάει να ασχοληθεί με την καθαριότητα και να αφήσει τους security να κάνουν τη δουλειά τους; Δεν κοιτάει ότι το Λουτράκι δεν υπήρξε ποτέ τόσο βρώμικο, όσο επί των ημερών του; Τι θέλει να παραστήσει;»
Το επεισόδιο έγινε γνωστό στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας security στην Αθήνα και υπήρξε αντίδραση, με συνέπεια ο Σωτήρης Πέρρας να δικαιολογείται ότι δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο, λάθος κατάλαβε ο υπάλληλός σας κι ούτω καθ’ εξής.
Τελικά, το επεισόδιο έληξε εκεί.

ΠΗΓΗ: http://loutraki-press.blogspot.com/



ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ:
Οι φωτογραφίες αυτές αφιερώνονται στον κ.Πέρρα και τραβήχθηκαν χθές το μεσημέρι στην παραλία Λουτρακίου.Επικυρώνουν ότι λέει παραπάνω ο Πάνος Ηλιακόπουλος
Τα σχόλια δικά σας
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Οι απειλές Πέρρα και η παραλία Λουτρακίου γεμάτη σακούλες..!"