Παραθαλάσσια οικόπεδα στα περιβολάκια

10.6.10 Αναρτήθηκε από Θύμιος Τσαρμπός
Σε συνεχεία της ανακοίνωσης του στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα ο Λάκης Παπαφωτίου περιέγραψε τις τραγικές συνέπειες που θα είχε η κατασκευή του λιμανιού της Σωληνουργίας


Watch live streaming video from thimiost at livestream.com
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "Παραθαλάσσια οικόπεδα στα περιβολάκια"

  1. Ανώνυμος Said,

    Παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον το κειμενο που ακολουθει και αναφερεται στις αναρμοδιες παρεμβασεις , το 2009, του Πρυτανη κου Κ. Μουτζούρη (την μελετη του οποιου επικαλειται πιο πανω ο Λακης Παπαφωτιου) κατοπιν της απ'ευθειας αναθεσης μελετης σε αυτον, απο την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας. Μελετη, η εφαρμογη της οποιας επεφερε μια "ανυπολόγιστη καταστροφή των ακτών της Κορινθίας"


    5/03/2009

    Σε μελέτες που είναι αναρμόδιος εμπλέκεται ο πρύτανης του Πολυτεχνείου

    Σελίδες: 1

    Πολυπράγμων αποδεικνύεται ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρης! Δεν φτάνουν τα όσα μέχρι τώρα του καταμαρτυρούν και όλα για τα οποία τον καταγγέλλουν, αλλά -όπως αποκαλύπτεται- δίνει… έμφαση στην ανάληψη μελετών ιδιαίτερα αν είναι με απευθείας ανάθεση από αυτοδιοικητικούς οργανισμούς!
    ....
    Συγκεκριμένα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας ανέθεσε απευθείας στον Κ. Μουτζούρη την προμελέτη έργων προστασίας των ακτών από τη διάβρωση, από το Λέχαιο μέχρι το Δερβένι, σε δύο φάσεις, συνολικού ύψους 200.000 ευρώ!

    Η συνεχεια και ολοκληρο το κειμενο εδω

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=39103&colid=&catid=33&dt=2009-03-15%200:0:0

    Posted on 11 Ιουνίου 2010 στις 5:56 π.μ.

     
  2. Β. ΑΝ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Said,

    Συμπληρωματικά στο ζοφερό σενάριο του κ. Παπαφωτίου να αναφέρω ότι το αμέσως επόμενο στάδιο της επέκτασης της Σωληνουργίας θα ήταν η κατασκευή mini Χαλυβουργικής κάτω από την Αρχαία Κόρινθο με συνέπεια την εξαφάνιση κάθε προοπτικής για τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

    Posted on 11 Ιουνίου 2010 στις 9:45 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Ο κ. Μιχαλόπουλος έχει δικά του συμφέροντα γιατί μένει στην Αρχαία Κόρινθο. Δεν έγινε η επένδυση της Σωληνουργίας για να μείνει το όνειρο μιας δήθεν τουριστικής ανάπτυξης που δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.

    Αν περιμένουμε 50 χρόνια να γίνει η τουριστική ανάπτυξη δεν θα προλάβουμε να ζήσουμε γιατί θα είμαστε πόλη ανέργων.

    Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κρατικοδίαιτο κ. Μιχαλόπουλο και τον πλούσιο κ. Παπαφωτίου.

    ΓΠ

    Posted on 11 Ιουνίου 2010 στις 11:10 π.μ.