Συμβαίνουν στον Κιάτο

22.6.10 Αναρτήθηκε από diogenis
*Το άλσος του Κ. Διμηνιού συνηθίζει να φιλοξενεί τα Σαββατοκύριακα επισκέπτες για πικ – νικ.
Αυτό στην καλύτερη περίπτωση. Γιατί στην χειρότερη γίνεται χώρος προσωρινής εγκατάστασης και διανυκτέρευσης πολλών άστεγων αλλοδαπών.
Ο πρόεδρος του Κ. Διμηνιού δίνει αγώνα για να κρατήσει το στολίδι του Κιάτου καθαρό, ιδίοις εξόδοις!
Αφού η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί.

*Ο Τ. Χωρέμης προς το παρόν σιωπά. Αυτή η σιωπή δεν υποδηλώνει παραίτηση, αλλά αντιθέτως ενεργοποίηση με μικρά αλλά σταθερά βήματα και προ πάντων καλό σχεδιασμό.
Καλοί του σύμβουλοι η εμπειρία και η ωριμότητά του. εάν δει ότι δεν του βγαίνουν τα χαρτιά, η συναίνεση και η εντιμότητα που πάντα τον χαρακτήριζαν, θα τον οδηγήσουν στο ησυχαστήριό του στη Νεράτζα.
Ακόμα και η οπισθοχώρηση πρέπει να γίνεται με αξιοπρέπεια.
Ο Τάσος την διαθέτει.

*Το παραλιακό κέντρο «Caribbean» στο άλσος του Κ. Διμηνιό, ένα από τα πλέον πολυδιαφημισμένα και χλιδάτα καλοκαιρινά κέντρα της Κορινθίας, υπήρχε πληροφορία ότι θα παραμείνει κλειστό.
Τελικά άνοιξε, αλλά μετά από λίγες μέρες ξαναέκλεισε. Αιτία τα ασφαλιστικά μέτρα του ενός εκ των δύο συνεταίρων για πολλές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ.

*Σούλι.
Όπως με πληροφόρησε ο πρόεδρος του Δ.Δ. Σουλίου εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, εν μία νυκτί, τοποθέτησε κεραία μεγάλης εμβέλειας μέσα σεδασική περιοχή χωρίς τις σχετικές αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτοδιοίκηση και δασική υπηρεσία έχουν ήδη υποβάλλει μηνύσεις για την αυθαιρεσία ζητώντας να ξηλωθεί το συντομότερο η κεραία.
Σ’ αυτή την χώρα ο καθένας ότι θέλει κάνει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.

*Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Κιάτου, το γεγονός της παιδεραστίας όταν ένας υπερήλικας προσπάθησε να βιάσει ένα μικρό αγοράκι στην θέση Αι-Γιάννη του Κιάτου.

Πολλοί φωτογραφίζουν και το «θύμα» και δράστη!!!

*Πολλοί ασφαλισμένοι Ταμείων, καταγγέλλουν ότι γιατροί συμβεβλημένοι με τα Ταμεία στην περιοχή της Σικυωνίας για κάθε συνταγογράφηση απαιτούν το ποσόν των 5-10 Ευρώ!
Ο χρηματισμός και η παράνομη διακίνηση των φαρμάκων σ’ όλο το μεγαλείο.
Ο Φαρμακευτικός και ο Ιατρικός Σύλλογος τι λένε;
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Συμβαίνουν στον Κιάτο"