Συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη η αποχή των βαθμολογητών καθηγητών από τα

καθήκοντά τους, λόγω των περικοπών που υφίστανται στις αποδοχές τους. Την Τρίτη θα

συνεδριάσουν εκ νέου τα σωματεία των καθηγητών για να αποφασίσουν το μέλλον των

κινητοποιήσεων, ενώ στην περιοχή μας ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας Η. Λέκκας κάλεσε τους συναδέλφους του να απέχουν μαζικά από τη βαθμολόγηση των γραπτών.




You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη η αποχή των βαθμολογητών καθηγητών"

  1. Ανώνυμος Said,

    Ο γνωστός "καταπράσινος" συνδικαλιστής κ.Λέκκας όπως και οι άλλοι αρχισυνδικαλιστές της ΟΛΜΕ το μυαλό τους το έχουν μόνο στα λεφτά!
    Αλήθεια δεν τους φτάνουν τα "μαύρα" που εισπράτουν από τα παράνομα ιδιαίτερα φροντιστήρια που κάνουν ανεξέλεγκτα σχεδόν όλοι τους;
    Δεν τον άκουσα να αναφέρεται καθόλου στην παρατεινόμενη αγωνία και το άγχος των μαθητών και των γονιών τους για τις βαθμολογίες οι οποίες ένας θεός ξέρει πότε τελικά θα ανακοινωθούν! Δεν τον ενδιαφέρει! Δεν του καίγεται καρφάκι! Μόνο τα λεφτά τον ενδιαφέρουν.
    Οι μαθητές βρίσκονται ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα(καθηγητές-Υπουργείο) που μαλώνουν για τα λεφτά και δυστυχώς πληρώνουν μόνο αυτοί τη νύφη.
    Κατά τα άλλα υποτίθεται ότι οι καθηγητές μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά μας τρομάρα τους!! Μόνο την τσεπούλα τους κοιτάνε τελικά!
    Από την άλλη πλευρά η Υπουργός Παιδείας κ.Διαμαντοπούλου είναι κυριολεκτικά άφαντη! Χωρίς δραστικές θέσεις και αποφάσεις!
    Συνεχίζει να μην δίνει λύση στο πρόβλημα! Προφανώς ενδιαφέρεται πρωτίστως να μην λερώσει το πολιτικό της προφίλ ενώ οι μαθητές να πάνε να ....
    Αλλά ξέχασα! Το δικό της παιδί πηγαίνει σε κυριλέ Αθηναϊκό ιδιωτικό σχολείο και προετοιμάζεται για την απευθείας είσοδό του σε κάποιο φημισμένο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού με δίπλωμα Μπακαλορεά χωρίς καν να μπεί στην επίπονη διαδικασία των Πανελληνίων όπως μπαίνουν τα παιδιά των απλών πολιτών, τα παιδιά της πλέμπας! Και ο υποτίθεται αρμόδιος για τις εξετάσεις υφυπουργός κ.Πανάρετος αντί να έχει ήδη παραιτηθεί λόγω ανικανότητας χειρισμού του όλου θέματος περιφέρεται σε ενημερωτικά συνέδρια στις Βρυξέλλες! Για συνέδρια και βολτούλες φαίνεται ότι υπάρχουν λεφτά! Άλλωστε το είχε πεί προεκλογικά και ο σημερινός Πρωθυπουργός. "Λεφτά υπάρχουν" είχε πει αν θυμάστε!
    Αίσχος και ντροπή, τίποτε άλλο!

    Ένας απελπισμένος γονιός μαθητή-υποψήφιου

    Posted on 19 Ιουνίου 2010 στις 7:20 μ.μ.