Ο Ταγαράς αναμφισβήτητος κυρίαρχος

31.8.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Όπως ήταν αναμενόμενο και εδώ και καιρό προδιεγραμμένο, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να προχωρήσει η συζήτηση γύρω από την περίπτωση του Χ.Δήμα. Το ενδεχόμενο απορρίφθηκε σχεδόν άμεσα και χωρίς να χρειαστούν και πολλές κουβέντες από όλες τις μεριές.

Η αλήθεια είναι ότι από παλιά ο Σ.Δήμας γνωρίζει να δείχνει τη γνώμη του με ελάχιστες έως καθόλου κουβέντες επί κάποιου θέματος. Και σε αυτή τη φάση ήταν απόλυτος.

Συνεπώς πια το μόνο που απέμενε ήταν να πιστοποιηθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η περίπτωση "Ταγαρά" ήταν όχι απλώς η πιο κατάλληλη, αλλά και η πιο καταλυτική για την Κορινθία σε ότι αφορά τις εκλογές της Περιφέρειας.

Ακόμα και εκείνοι που ίσως να διατηρούσαν κάποιες επιφυλάξεις, διαπίστωναν πλέον ότι ο νομάρχης είναι το πρόσωπο-κλειδί με την ικανότητα να διαμορφώσει τις εξελίξεις ακόμα και με την απουσία του !

Η διαπίστωση αυτή καθιστά τον Ταγαρά αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο των εξελίξεων και το ματς πήρε χρονική παράταση. Αποδείχθηκε ότι το πολιτικό ειδικό βάρος του νομάρχη είναι τέτοιο που του δίνει το δικαίωμα, ώριμα και σχεδιασμένα να διαμορφώσει και τις αποφάσεις του και τις τελικές επιλογές του.

Ξαναλέμε ότι ο νομάρχης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο, αντιθέτως έχει ήδη ξεκινήσει να ζυγίζει με άλλο γνώμονα τα δεδομένα, όμως από τη δική του πλευρά δεν περνάει καν από το μυαλό του να μπει σε μια εκλογική διαδικασία που θα έχει έστω και στο ελάχιστο άρωμα ήττας. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τη δική του συνεισφορά στην υποψηφιότητα του Δ.Δράκου. Ο Ταγαράς είναι άνθρωπος που ειδικά στην παρούσα φάση δεν θα κατέβει για να χάσει και μάλιστα στο πλευρό ενός ανθρώπου που εξαρχής έβλεπε με πολύ θετικό τρόπο για τη θέση του Περιφερειάρχη ...


You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Ο Ταγαράς αναμφισβήτητος κυρίαρχος"

  1. Ανώνυμος Said,

    Ο ΤΑΓΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ
    ΠΕΙΣΤΗΚΕ?

    Posted on 31 Αυγούστου 2010 στις 1:33 μ.μ.