Σε ερώτηση του diogenis-press σχετικά με τη συμμετοχή της νεολαίας στους συνδυασμούς καθώς και τον τρόπο προσέγγισης της απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων κ Ζαχαριάς.



Ζαχαριάς:"Σκοπός μας είναι η συγκρότηση ενός πολυσυλλεκτικού και πραγματικά αυτοδιοικητικού συνδυασμού που σημαίνει συμμετοχή σε αυτόν ανδρών και γυναικών προερχόμενων από όλους τους επαγγελματικούς, πολιτικούς και λοιπούς χώρους.

Συμμετέχουν σε αυτόν παλιοί και νέοι υποψήφιοι. Θα υπάρξει δηλαδή σύνθεση ανανέωσης και εμπειρίας.Συγκροτείται ένας νικηφόρος συνδυασμός που ως τελικό στόχο θα έχει να προκύψει από τις εκλογές μια αποτελεσματική και χρήσιμη δημοτική αρχή.

Οι νέοι θα παίξουν σημανό ρ
τικόλο σε αυτήν την πορεία . Είναι αλήθεια ότι ζούμε σε μια δύσκολη εποχή. Η νεολαία βλέπει καχύποπτα τα πάντα κι έτσι προσπαθούμε να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή γιατί χωρίς αυτή δε μπορεί να γίνει τίποτα.

Μιλάμε με τους νέους ανθρώπους και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα προβλήματά τους τα οποία βέβαια είναι πάρα πολλά.Αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να τους κάνουμε να συμμετέχουν σε αυτό το δύσκολο αλλά ωραίο ταξίδι.

Όλοι μαζί λοιπόν μπορούμε και καλύτερα και περισσότερα να πετύχουμε."



You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Ζαχαριάς για τη συμμετοχή των νέων στους συνδυασμούς"

  1. Χρηστος Πολιτης Said,

    Ρε τι είπες τώρα! "...Οι νέοι θα παίξουν σημανό ρτικόλο σε αυτήν την πορεία... προσπαθούμε να τους κάνουμε να συμμετέχουν σε αυτό το δύσκολο αλλά ωραίο ταξίδι..."

    Ο κ. Ζαχαριάς, συγκυβερνήτης με τον καπετάν Τσουλούφα σε δυο τετραετίες ναυάγια του Δήμου Σικυωνίων, ως καπετάνιος ο ίδιος αυτή τη φορά, σας εύχεται καλό ταξίδι για το τρίτο ναυάγιο...

    Posted on 27 Αυγούστου 2010 στις 11:34 μ.μ.