Οι παρακάτω πολίτες της Νεμέας με δήλωσή τους τάσσονται στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου.
Στηρίζουμε την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ" γιατί πιστεύουμε πως είναι η καταλληλότερη πρόταση για το Δήμο Νεμέας.
Ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή που ο "Καλλικράτης" φέρνει τεράστιες αλλαγές αλλά και ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση,χρειάζονται έμπειροι και ικανοί άνθρωποι που θα μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος.
Από την επιτυχία του "Καλλικράτη" στο δήμο μας εξαρτάται η αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας και πιθανόν η επιτυχημένη εφαρμογή του πανελλαδικά να αποτελεί τη λύση του προβλήματος της χώρα μας.
Έτσι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ"διαμορφώνεται ως εξής:
-Αντωνόπουλος Γεώργιος
-Δημόπουλος Δημήτριος
-Θεοδωσίου Γιάννης
-Κασκαντάμης Ευάγγελος
-Λιμνιάτης Ευάγγελος
-Μητραβέλας Κωνσταντίνος
-Μητράκου Μαρουσώ
-Μπακασέτας Δημήτριος
-Μπενέκος Δημήτριος
-Μπέσκα-Νίτερου Βάνα
-Παπαϊωάννου Βασίλειος
-Παπαντωνίου Κωνσταντίνος
-Τσιωτάκης Πέτρος
-Χρυσικοπούλου-Μπρίνια Σοφία
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Response to "Οι πρώτοι υποψήφιοι του Βαγγέλη Ανδριανάκου στην Νεμέα"

  1. Ανώνυμος Said,

    Όνειρο του κάθε πασοκου είναι πως θα πιάσει μια καρέκλα στο δημόσιο, το θεωρείται και μαγκιά να δουλεύεις και να κάθεσαι. Η πονηριά και το βόλεμα είναι τα συστατικά σας. Αφήστε την ανάπτυξη γιατί είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Σταματήστε την υποκρισία και γίνεται λίγο ρεαλιστές...

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:37 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Ενώ όνειρο του κάθε Νεοδημοκράτη είναι να προσφέρει στον τόπο, το είδαμε πώς σφάζονται στη Νεμέα τα παλληκάρια της δεξιάς που ονειρεύονται ξανά φαγοπότι. Βρε ουστ υποκριτές όλοι σας

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:27 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Σωστή και η δεύτερη παρατήρηση κύριε ανώνυμε για τους νεοδημοκράτες. Απλά δεν ασχολήθηκα καν. Οι πασόκοι ξέχασαν όμως τις ιδέες τους και έγιναν σκυλάκια, ατόμων που έχουν μια καρέκλα στην αυτοδιοίκηση ή και παραπάνω. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να ρίξω τον σταύρο μου σε αυτούς; Θα ήταν προτιμότερο αυτή τη φορά στην κάλπη να βρεις παρατάξεις και άτομα που να έχουν αποδείξει ότι ενδιαφέρονται και για εσένα. Γύρισε την πλάτη σε αυτούς που σε έκαναν φτωχότερο με την πολιτική τους.

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:02 π.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    βρε νούμερα, ποιος από αυτούς που κατεβαίνουν με τον Ανδριανάκο θέλει να πιασει καρέκλα στο δημόσιο; ανεγκέφαλοι ντιπ για ντιπ είσαστε; αν γνωρίζετε αυτούς τα ονόματα των οποίων ανακοινώνονται στο άρθρο - εκτός κι αν έχετε έρθει πρόσφατα στη Νεμέα, οπότε τι να προλάβετε να πρωτομάθετε;- τότε θα ξέρετε ότι όλοι είναι επαγγελματίες χρόνια, είτε δημόσιοι υπάλληλοι, είτε τραπεζικοί, ο κ. Μητραβέλας είναι επιχειρηματίας κ.ο.κ.. Ποιος από αυτούς έχει ανάγκη να βγει δημοτικός σύμβουλος για να αποκατασταθεί; βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί και λιγάκι ή έχει πήξει από την πολλή λάσπη; νούμερα!!!!

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3:41 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    και επειδη ειναι επαγγελματιας δεν του αρεσει η καρεκλα και η μασα?

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:02 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος Said,

    γιατι δεν κατεβαίνεις εσύ έξυπνε; εσένα λέω που δεν σου αρέσει η καρέκλα και η μασα...

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:11 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος Said,

    φιλε καρεκλα μασα κλαψα πανε μαζι.ουστ

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:02 μ.μ.

     
  8. Ανώνυμος Said,

    κάνε την κοιλιά σου παρέκει ρε, που θα μου πεις και ουστ!

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:25 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος Said,

    Κύριε ανώνυμε νούμερο 4. επειδή δεν γνωρίζεις σε ποιους μιλάς θα ήθελα να σου επισημάνω να έχεις άλλη φορά δικτυακό πολιτισμό. Εσείς άλλωστε της δημοκρατικής παράταξής είστε προοδευτικοί άνθρωποι και δεν βρίζετε μόλις ακούτε διαφορετική γνώμη από την δίκη σας. Τσάμπα φωνάζεις και βρίζεις, δυστυχώς για εσάς αλλά ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τι κουμάσια είστε. Όταν οι προοδευτικοί πασόκοι διέλυσαν το εργασιακό και τα έδωσαν όλα στους βιομήχανους, δημιούργησαν ελαστικές σχέσεις εργασίας για όλους μας, άλλοι δικοί σας ήταν διπλοθεσίτες ή και τριπλοθεσίτες. Μην ξανά πεις λοιπόν ότι σου ρίξαμε λάσπη γιατί ή θα έχεις πολύ και δεν θα βλέπεις την μίζερη πραγματικότητα ή έχεις διανοητικό πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο.

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:33 μ.μ.

     
  10. Ανώνυμος Said,

    Τα καλύτερα νούμερα πάντως είναι αυτα που θα φέρετε στις εκλογές... Θα κλάψουμε από τα γέλια...!

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:57 μ.μ.

     
  11. Ανώνυμος Said,

    Ανεβαίνει το επίπεδο!!!!!
    Πάντα ψηλά!

    Posted on 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:14 π.μ.

     
  12. Ανώνυμος Said,

    Κύριε ανώνυμε νούμερο 9, επειδή μπορεί και να γνωρίζω σε ποιους μιλάω (και τρέμω από το φόβο!!!!) κοιτάξτε εκεί να βρείτε ποιον θα κατεβάσετε για δήμαρχο, που κανένας σας δεν μπορεί να κάνει συνδυασμό, και μετά κάνετε κριτική και στους άλλους συνδυασμούς! Καλά κρασιά.

    Posted on 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:44 π.μ.