Τρώνε τον Δράκο πριν ξεκινήσει;

25.8.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Δεν είναι απίθανο να αποδειχθεί κάποια στιγμή ότι ο επιχειρούμενος καταποντισμός του κ. Δράκου καθοδηγείται από συγκεκριμένους κύκλους, ιδιαίτερα μέσα από το χώρο της Ν.Δ

Η επιλογή του κ. Δημήτρη Δράκου Νομάρχη Μεσσηνίας ως υποψήφιος Περιφερειάρχη από τον Αντώνη Σαμαρά, έγινε κάτω από την πίεση που άσκησαν οι Νομάρχες Κορινθίας, Αργολίδας και Λακωνίας προς τον ίδιο, αρνούμενοι να στηρίξουν τον πρώην Βουλευτή Γιάννη Μανώλη, θεωρώντας τον λαϊκιστή.
Σήμερα ο κ. Δράκος παρουσιάζεται σε δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να παίρνει μονοψήφια ποσοστά.
Πράγμα αρκετά παράδοξο για μια Περιφέρεια, η οποία έχει δεξιά πολιτική απόκλιση και ο κ. Δράκος είναι ένα στέλεχος αυτοδιοικητικό, το οποίο δεν έχει προκαλέσει σκάνδαλα ή προβλήματα.
Μπορεί βεβαίως ο κ. Τατούλης να παρουσιάζεται από το σύνολο του Τύπου ως ο απόλυτος άρχοντας της Πελοποννήσου, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η υποψηφιότητα Δράκου είναι τόσο χαμηλού βεληνεκούς και τόσο μεγάλη η διαφορά.
Ασφαλώς και όσο περνούν οι ημέρες θα ισορροπήσουν τα ποσοστά , άσχετα αν εξακολουθεί να προηγείται ο κ. Τατούλης.
Δεν είναι απίθανο να αποδειχθεί κάποια στιγμή ότι ο επιχειρούμενος καταποντισμός του κ. Δράκου καθοδηγείται από συγκεκριμένους κύκλους, ιδιαίτερα μέσα από το χώρο της Ν.Δ., η οποία βρίσκεται σε μια άσχημη καμπή της ιστορίας της. Αν όμως συνεχιστούν αυτά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι ο κ. Σαμαράς θα αναγκαστεί να ξανασκεφτεί την υποψηφιότητα, διότι η Πελοπόννησος είναι μια Περιφέρεια με ειδικό βάρος για τον ίδιο και το κόμμα του.
Στις αρχές της εβδομάδας κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η πληροφορία η οποία έλεγε ότι ο Κορίνθιος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Σταύρος Δήμας, βλέποντας τις δημοσκοπήσεις, εναντιώθηκε στην επιλογή Δράκου, απέναντι και στον ίδιο τον Σαμαρά.
Όπως έγραψε το blog aftodioikisi.gr:
«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου Σταύρου Δήμα με αφορμή τη δημοσκόπηση* που δημοσίευσε η αυτοδιοίκηση gr την Παρασκευή, στην οποία κατοποντίζεται ο υποψήφιος του κόμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, έλαβε χώρα προχθές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, πληροφορηθείς τη δημοσκόπηση ο κ. Δήμας ο οποίος εκτός του ότι κατάγεται ήταν επί σειρά ετών βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ, επικοινώνησε
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Τρώνε τον Δράκο πριν ξεκινήσει;"

  1. Ανώνυμος Said,

    γιατι γραφετε ενα τετοιο σχολιο αφου εχει εδω και μερες διαψευσει ο ιδιος ο δημας τις σχετικες εκ του πονηρου φερομενες φημες
    μηπως κι εσεις εκ του πονηρου ορμωμενος?
    αρα σε καμμια περιπτωση αντικειμενικος?
    ειπαμε οτι μεχρις ενος οριου συγχωρειται και η οποια προσωπικη αποψη
    αλλα να αναπαραγετε ανυποστατες φημες που εστω και σαν φημες εχουν διαψευστει και να μην αναφερετε την διαψευση?
    να ισχυριζεστε οτι υπαρχουν δημοσκοπησεις υπερ του τατουλη?
    ποιες ειναι οι δημοσκοπησεις?
    ποια τα αποτελεσματα τους?
    ποιες οι εταιρειες που τις εκαναν και για λογαριασμο ποιων?
    ειπαμε πολιτικο παιγνιδι γινεται
    αλλα ελεος πια!!!
    δεν απευθυνεστε σε καφρους
    οσο και αν σας φαινεται παραξενο στην ελλαδα που ψηφισε τον γαπ πρωθυπουργο υπαρχουν και μυαλα που σκεφτονται

    Posted on 25 Αυγούστου 2010 στις 8:01 μ.μ.