Έφτασε η ώρα των διαγραφών

20.8.10 Αναρτήθηκε από Γιάννης Στεφανής
Ήταν ζήτημα πολιτικής αυτοσυντήρησης η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να διαγράψει τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, βουλευτή Χανίων, πρώην Υπουργό και εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο SIEMENS ως προς το σκέλος που αφορά το σύστημα ασφαλείας C4I.
Ήδη από το βράδυ της Τετάρτης και μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη αναφορικά με τον Γιάννη Πλακιωτάκη, επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για το αξίωμα του Περιφερειάρχη Κρήτης, είχε καταστεί σαφές πώς ο Αντώνης Σαμαράς είχε περιορισμένο πεδίο επιλογών. ‘Η θα διέγραφε τον βουλευτή των Χανίων και άμεσο συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη , είτε θα υπέκυπτε στην πρόκληση αναλαμβάνοντας το μεγάλο ρίσκο να βγει «τσαλακωμένος» από αυτήν την αντιπαράθεση και μάλιστα με ενισχυμένο το προφίλ των εναπομεινάντων «ντορικών», στα πλαίσια της μάχης οπισθοφυλακής που δίνουν στη Νέα Δημοκρατία.
Και νέα αποχώρηση

Την οδό της αποχώρησης φαίνεται να διαλέγει και έτερος βουλευτής της Νέας Δημοκρατία, του κλίματος της Ντόρας Μπακογιάννη, o Λευτέρης Αυγενάκης. Σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με δημοσιογράφους ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης άφηνε να εννοηθεί πως το σκέπτεται χωρίς, ωστόσο, να καταλήγει στο πώς ακριβώς θα αποχωρήσει. Πολιτικά πρόσωπα τα οποία βρίσκονται κοντά στην Ντόρα Μπακογιάννη, πάντως, εξηγούν πως είναι ζήτημα χρόνου η ανεξαρτητοποίηση του Ηρακλειώτη βουλευτή.
zougla.gr
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Έφτασε η ώρα των διαγραφών"

  1. Ανώνυμος Said,

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΙΔΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΚΤΟΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ

    Posted on 20 Αυγούστου 2010 στις 5:30 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    ο μαρκογιαννακης ειναι ο αρχιμαφιοζος της κρητης και πρωτοπαλικαρο της ντορας στα τσακιδια!!!

    Posted on 20 Αυγούστου 2010 στις 6:25 μ.μ.