Κινήσεις και Αντιφάσεις

26.8.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Θα παρακαλούσα τον κ. Κασίμη να εξηγήσει πως ο ίδιος και οι φίλοι του προσεγγίζουν την πόλη ενώ λέει ότι για τους επισκέπτες η πόλη δεν είναι προσεγγίσιμη.
Ο κ. Κασίμης πέφτει σε αντιφάσεις διότι ενώ αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των πεζοδρομήσεων χωρίς να έχει στα χέρια του σχετικές μελέτες και αποδείξεις, δεν παίρνει καθαρές θέσεις και για το μέλλον της οδού Εθνικής Αντίστασης υπόσχεται μελέτες. Εμφανίζεται να υιοθετεί αυθαίρετες απόψεις ελάχιστων καταστηματαρχών τους οποίους μάλιστα προσπαθεί να βάλει στο ψηφοδέλτιό του και προαναγγέλει τα αποτελέσματα των μελετών που ακόμα δεν έχει κάνει ;
Γιατί άραγε ;
Ο κ. Κασίμης γνωρίζει ότι η πεζοδρόμηση των πόλεων είναι θέμα πολύπλοκο το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με συντηρητικού τύπου τακτικές που ο ίδιος έχει επιλέξει σε πλήρη αρμονία με τον κ. Γιώτη.
Ή επιλογή της συνεργασίας με τον κ. Γιώτη έγινε αφού πρώτα απέτυχαν οι προσπάθειές του να ψαρέψει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Προκαλεί εντύπωση ότι την ώρα που μέχρι και η Δεξιά μιλάει κατά του μνημονίου, ο κ. Κασίμης δεν έχει να πει κάτι για τους ανέργους της αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Κασίμης έχει να απαντήσει σε μία ακόμα αντίφαση. Καταγγέλει τον κ. Πνευματικό ότι κάνει φτηνά έργα για να αντιπολιτευτεί το γεγονός ότι ο δήμος έχει χρήματα στο ταμείο του και δεν χρωστάει.
Μετά καταγγέλει τον κ. Πνευματικό ότι κάνει σπατάλες σε έργα.
Τι πιστεύει τελικά ;
Οτι ο δήμος πρέπει να κάνει ακριβά έργα προς όφελος του κεφαλαίου ;

Με τιμή
Ιφιγένεια
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Response to "Κινήσεις και Αντιφάσεις"

  1. Ανώνυμος Said,

    Ο Κασίμης πήρε τη σκυτάλη του εισαγγελέα από το Λιάπη. Πάμε σε γραφικές εκλογές. Κατά τα σκατά και το φτυάρι αγαπητή μου. Μη ξαναχαθείς.

    Posted on 26 Αυγούστου 2010 στις 1:52 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Καλώς τηνε κι ας άργησε!
    Αει στο καλό, μου είχε λείψει το εισαγγελικό σου δάχτυλο, μπροστά στη μούρη μας.
    Καλά πήγες κι ήρθες, δεν άφησες τίποτα στο νησί; Έφερες ξανά μανά πίσω τις απίθανες βεβαιότητές σου και το άρρωστο κόλλημα με τον Κασίμη;
    Δεν ξεξύνισες λίγο στις διακοπές σου;

    Posted on 26 Αυγούστου 2010 στις 3:09 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Η ανάρητηση είναι πλήρως καλοκαιρινή. Μπάζει από παντού και δείχνει σαν καταναγκαστική. Δηλαδή αν ένας τοίχος είναι στραβός θα πρέπει να περιμένουμε ειδικές μελέτες για να μας το δείξουν. Τώρα τι δουλειά έχει το μνημόνιο με τις δημοτικές εκλογές ένας θεός το ξέρει. Δεν μας λέει άλλωστε και την θέση του Πνευματικού για το μνημόνιο. Θα έχει και κέτερινγκ χωρίς φαγητό? Οσο για το τελευταίο με τα φτηνά έργα και τις σπατάλες άστο καλλίτερα. Είναι η αποθέωση της χαζομάρας. Ιφιγένεια ο Καντάφι τελείωσε, το πήρες χαμπάρι? Οι Κορίνθιοι διαθέτουν λίγο μυαλό για να κρίνουν την απραξία 3,5 ετών και το ξεσήκωμα του σύμπαντος μέσα σε κλίμα αδιαφάνειας και αρπαχτής, θα το αξιολογήσουν κατάλληλα το Νοέμβρη. Συνέχισε τις διακοπές σου στην Αυλίδα.

    Posted on 26 Αυγούστου 2010 στις 3:12 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Θα γλιτώσουμε από τον Κασίμη και τους γραφικούς το Νοέμβρη. Υπομονή.

    Posted on 26 Αυγούστου 2010 στις 5:13 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    Μπράβο κύριε Λάμπρου!
    Είχα ανησυχήσει πόσο αντέχετε τη στέρηση!!!

    Posted on 26 Αυγούστου 2010 στις 9:30 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος Said,

    'Ετσουξε κύριε Λάμπρου το σχόλιο μου και δεν το δημοσιεύσατε;
    Μου αρκεί που το διαβάσατε όμως.

    Posted on 27 Αυγούστου 2010 στις 12:55 π.μ.