Το πρωί της Τρίτης 31/8.2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος πραγματοποίησε ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση στον σταθμό «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Κοντονή «Κάθε Μέρα Παντού».
Ο Δ. Δράκος τοποθετήθηκε εφ’ όλης της ύλης σχετικά με τις Περιφερειακές Εκλογές, αναλύοντας τόσο τον πολιτικό χαρακτήρα τους, όσο και τα διακυβεύματα που τίθενται σε αυτές, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια τις Πελοποννήσου.
Στη συνέχεια της ημέρας, ο Δ. Δράκος είχε σειρά επαφών και συζητήσεων με παράγοντες και εκπροσώπους Πελοποννησιακών φορέων και σωματείων στο Λεκανοπέδιο Αττικής, ενώ το βράδυ στις 10.30 αναμένεται να παρευρεθεί στην τοπική γιορτή στην Κάτω Μέλπεια, στο Δήμο Ανδανίας του Νομού Μεσσηνίας.
Το πρωί της Τετάρτης 1/9/2010 στις 9.00 ακριβώς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πρόκειται να συναντηθεί με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στο Νομό Μεσσηνίας. Τόπος συνάντησης έχει οριστεί ο 6ος όροφος του Διοικητηρίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εκπροσώπησης.
Αργότερα, στις 11.00 π.μ. ο Δ. Δράκος θα επισκεφτεί την Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Σύκων και Ξηρών Καρπών «ΣΥΚΙΚΗ» στο 6 χλμ. του δρόμου Καλαμάτας - Μεσσήνης, όπου θα έχει συζητήσεις για θέματα παραγωγής σύκου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ"