ΠΑΜΕ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ολοκληρώνεται τις μέρες αυτές ο σχεδιασμός που η εργοδοσία της ΦΟΥΛΓΚΟΡ εδώ και καιρό προωθούσε:
• Μαζικές απολύσεις των εργατών με κλείσιμο του εργοστασίου
• Επαναλειτουργία του με νέα Δ/νση με λιγότερους εργάτες, με περιορισμένα εργασιακά – ασφαλιστικά δικαιώματα και μειωμένες αποδοχές αξιοποιώντας τη νέα νομοθεσία που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ψήφισε στα πλαίσια του μνημόνιου με την στήριξη του ΛΑΟΣ και της ΝΔ.







Στόχος : η διατήρηση και αύξηση των κερδών των μεγαλομετόχων.
Ψεύτικες και επικίνδυνες αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά οι πρακτικές του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο σωματείο, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου που καλούσαν τους εργάτες σε αναμονή, τους παραπλανούσαν ότι δήθεν εργάτες και εργοδοσία έχουν κοινά συμφέροντα!...και ότι μέσα στους υπουργικούς διαδρόμους και με παρεμβάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που έχουν ψηφίσει όλη την βάρβαρη αντιλαϊκή λαίλαπα , θα βρουν λύση στο πρόβλημα τους. ..
Απέναντι στην μοιρολατρία και στην υποταγή που τα κόμματα της πλουτοκρατίας και τα στελέχη τους στο συνδικαλιστικό κίνημα προωθούν υπάρχει απάντηση.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργάτες της ΦΟΥΛΓΚΟΡ. Καμία απόλυση. Καμία θέση εργασίας χαμένη.
Ο λαός, οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη τα προϊόντα του εργοστασίου.
Διεκδικούμε να συνεχίσει η παραγωγή , να λειτουργήσει το εργοστάσιο με ευθύνη του κράτους, χωρίς απολύσεις, χωρίς απώλειες στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Η Γραμματεία Κορινθίας του ΠΑΜΕ καλεί τον Κορινθιακό λαό που βιώνει καθημερινά τα αποτελέσματα της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής , της ΕΕ, του ΔΝΤ, να συμμετέχει στο σημερινό συλλαλητήριο ταξικής αλληλεγγύης στις 7 το απόγευμα στα Περιβολάκια.
Τον καλούμε σε κοινό αγώνα επιβίωσης . Καμία θυσία για την πλουτοκρατία, για τα συμφέροντα της. Ενωμένοι διεκδικούμε δουλειά για όλους με δικαιώματα , ουσιαστική προστασία των ανέργων .
Συσπείρωση και αγώνας για ζωή με αξιοπρέπεια, για ένα σίγουρο μέλλον απαλλαγμένο από τον ζυγό των μονοπωλίων.
Για να κάνει ο εργαζόμενος λαός κουμάντο στο πλούτο που παράγει .
Για ανάπτυξη σχεδιασμένη της παραγωγής και της οικονομίας με επίκεντρο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών κοινωνικών αναγκών .
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Συγκέντρωση απόψε στα περιβολάκια για να μην κλεισει η ΦΟΥΛΓΚΟΡ"