ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ
Η Τοπική αυτοδιοίκηση αλλάζει δραστικά.
Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» μεταβάλει άρδην το τοπίο και αναδιατάσσει τον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας.
Παράλληλα η οικονομική κρίση που βιώνουμε θέτει νέες προτεραιότητες, που παραμερίζουν πλημμελείς διαχειριστικές συνήθειες.
Η διαχείριση όλων αυτών των μεγάλων αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη, προϋποθέτει πρόσωπα ικανά και αξιόπιστα, που να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και στα μηνύματα του μέλλοντος, γι΄ αυτό θεώρησα ότι είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία να συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του Παύλου ΠΑΥΛΟΥ για το Δήμο Λουτρακίου- Πέραχώρας –Αγ. Θεοδώρων.
Είναι ένας συνδυασμός ποιοτικής σύνθεσης, επειδή συνδυάζει την εμπειρία του δοκιμασμένου Αρχηγού, με το ανανεωτικό πνεύμα και τη δίψα για προσφορά των νέων υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων.
Οραματίζομαι ένα δήμο με κοινωνική ευαισθησία, με όραμα και ρεαλισμό, με αναπτυξιακή προοπτική, με ποιότητα ζωής, ένα δήμο συμμετοχικό, που θα αξιοποιεί το νέο θεσμικό πλαίσιο του «Καλλικράτη» και θα υπάρχει διαφάνεια στον τρόπο λήψης των αποφάσεων.
Νομίζω ότι όλοι είμαστε συναγωνιστές στο δρόμο για την επίτευξη του οράματος αυτού, για να ανοίξουμε στον τόπο μας, τους δρόμους της προοπτικής που δικαιούται.
Με τη δική σας στήριξη και τη δική μου ισχυρή θέληση να προσφέρω ενεργά και αποτελεσματικά, αποφάσισα να ξεκινήσω τον αγώνα αυτό, με τελικό σκοπό αύριο να έχουμε ένα νέο Δήμο, την Πόλη και το χωριό των ονείρων μας, τον τόπο που μας αξίζει.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνα Ιωαν. ΘΩΔΗ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος


Η Κωνσταντίνα Θώδη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαχώρα. Είναι Αστυνομικός Υποδιευθυντής ε.α.
Το 1991 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Φοίτησε σε όλες τις παραγωγικές σχολές και τμήματα επαγγελματικής μετεκπαίδευσης στελεχών.
Υπηρέτησε σε μάχιμες και επιτελικές υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με κύριο αντικείμενο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, των ναρκωτικών ,τη διοίκηση και την επικοινωνία.
Παρακολούθησε ειδικά προγράμματα και σεμινάρια, εκπονώντας διατριβή με θέμα : «Δράστες και θύματα ενδοοικογενειακής βίας – ο κοινωνικός έλεγχος του εγκλήματος». Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, εκλεγείσα στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Δ.Σ., κατ΄ επανάληψη από το 1995 .
Αγωνίσθηκε σθεναρά για την αναβάθμιση του ρόλου της γυναίκας αστυνομικού.
Είναι παντρεμένη με τον εν ενεργεία Αστυνομικό Διευθυντή , Νίκο Τσιούμαρη.
Μητέρα δυο παιδιών, του Αναστάση, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Πειραιά, με μεταπτυχιακές σπουδές στο mba –μάνατζμεντ τουρισμού και της Αλεξάνδρας, μαθήτριας της Γ΄ Λυκείου .




You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""Εχουμε όραμα και όνειρα για τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων""