ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Σικυωνίων κ. Χρήστος Ζαχαριάς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» περιόδευσε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παραδεισίου, Γονούσας, Τιτάνης, Μποζικών και την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το Μερτικοπούλειο ίδρυμα και περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Βελίνας, Κλημεντίου και Καισαρίου είχε ένα γόνιμο διάλογο με τους κατοίκους.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των ορεινών περιοχών.
Δεσμεύτηκε πως θα είναι δίπλα στους πολίτες, κοντά στα προβλήματά τους, απλά, ανθρώπινα, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, προσπαθώντας με έργα και απτές αποδείξεις , για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του νέου διευρυμένου Δήμου.
Παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού και μετέδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου.
Έδωσε βαρύτητα στα μεγάλα προβλήματα που βιώνει ο πολίτης σήμερα και ζήτησε την εμπιστοσύνη των δημοτών ώστε να αναδειχθεί Δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού Δήμου.

Ο Χρήστος Ζαχαριάς αναφέρθηκε στην δυναμική ολόκληρου του ψηφοδελτίου και υπογράμμισε ότι η πορεία του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» Σικυωνίων-Στυμφαλίας- Φενεού δεν τελειώνει στις 7 Νοέμβρη, αφού πρέπει να γίνουν πολλά για τον τόπο μας .

Σαφής και κατηγορηματικός υπογράμμισε για μια ακόμα φορά τις Αρχές του συνδυασμού επισημαίνοντας ότι η «Δημοτική Ενότητα» θα στηριχτεί στην αλήθεια, στην άμεση επικοινωνία με τον πολίτη, στην Εργατικότητα και την υπευθυνότητα.
Ο Χρήστος Ζαχαριάς κοιτώντας στα μάτια τους πολίτες των δημοτικών διαμερισμάτων που επισκέφθηκε, τους κάλεσε να δώσουν όλοι μαζί τον εκλογικό αγώνα με ήθος, συνέπεια και αξιοπρέπεια.
Η περιοδεία του κ. Ζαχαριά συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 29/10
Αναχώρηση 17:00 Ασπρόκαμπος (18:00) Ψάρι (18:30) Καρτέρι (19:30) Λαύκα (20:30) και Σάββατο 30/10 Αναχώρηση 16:00 Μάτι(17:30) Μοσιά (18:00) Μεσινό (18:30) Γκούρα(19:30)
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Βρίσκει πολυ καλό κλίμα στα χωριά ο Χρήστος Ζαχαριάς"

 1. Ανώνυμος Said,

  Σιγά το κλίμα μην το φάει ο γάιδαρος!! (ή ο Βασίλης ο οποίος σημειωτέον παραπάχυνε).

  Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 4:52 μ.μ.

   
 2. Ανώνυμος Said,

  μερικοί τα χουν χάσει τώρα που βγαίνει ο Χρήστος...

  Posted on 30 Οκτωβρίου 2010 στις 2:38 μ.μ.