Μια από τις εικόνες που μας γεμίζουν όλους αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον ήταν αυτή που αποτυπώθηκε στη συνάντηση νέων με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δ. Κορινθίων, κ. Κ. Γιώτη, το Σάββατο 16/10 το πρωί σε γνωστό κατάστημα στον πεζόδρομο της Κορίνθου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν πολλοί νέοι άνθρωποι, ενώ το "παρών" έδωσαν σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Ο Δήμος Μπροστά" που προέρχονται από τη νέα γενιά.

Ο κ. Γιώτης συζήτησε πολλά θέματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν στο νέο δήμο Κορινθίων. Ο κ. Γιώτης τόνισε ότι θέλει τη νεολαία κοντά του, σε ρόλο πρωταγωνιστικό που θα συμμετέχει στις αποφάσεις και θα προτείνει λύσεις και ιδέες για όλα τα θέματα. Η στάση του αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πολλοί νέοι άνθρωποι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του και εξέφρασε τη θέλησή του να τους χρησιμοποιήσει όλους και όλες, είτε εκλεγούν είτε όχι. Ο κ. Γιώτης υπογράμμισε την πεποίθησή του ότι ο συνδυασμός θα κερδίσει τις εκλογές και ζήτησε από όλους και όλες να βάλουν τα δυνατά τους για να αλλάξει η εικόνα και η καθημερινότητα του Δήμου. Επιπλέον, τόνισε ότι στο πρόγραμμά του υπάρχουν ιδέες και δράσεις που είναι σχετικές με το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νεολαία, την εξεύρεση εργασίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο Νίκος Κούτουλας ήταν από τους πρωτεργάτες αυτής της συνάντησης και με τις δράσεις του αναδεικνύει θέματα που αφορούν όχι μόνο στη νεολαία, αλλά σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο του νέου δήμου Κορινθίων. Οι δράσεις αυτές συνοδεύονται πάντα από προτάσεις, ιδέες και συγκεκριμένες θέσεις που αποτελούν και την πολιτική στάση του Νίκου σε αυτές τις εκλογές.


Πηγή : nikoskoutoulas.gr
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""Παρών" στη συνάντηση Γιώτη με τους νέους ο Ν.Κούτουλας"