Ο Σεφ προτείνει...

15.10.10 Αναρτήθηκε από Ο Σεφ
Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφουν τα πρωταθλήματα σε όλον τον κόσμο, μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, προς τέρψιν των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, αλλά και στοιχηματόφιλων. Τα «υλικά» μας οπότε πολλά και είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε ένα μενού αποδόσεων στα μέτρα μας.

Ως συνήθως το κουπόνι του Σαββάτου προσφέρει μεγαλύτερο πλήθος αγώνων οπότε θα επικεντρωθούμε κυρίως σε αυτήν την ημέρα. Πριν όμως εναποθέσουμε τον οβολό μας, σκεφτείτε καλά πως ακολουθούν ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αποτέλεσμα αρκετοί σύλλογοι να έχουν στραμένη την προσοχή τους εκεί. Με μέτρο λοιπόν και ας μην ξεφύγουμε ο καθένας από τις οικονομικές του δυνατότητες.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Κροτόνε-Πιατσέντζα 1 (1.65)

Μάιντζ-Αμβούργο over (1.72)

Μίντλεσμπρο-Λιντς over (1.72)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1 (1.60)

Μπρεστ-Αρλέ 1 (1.50)

Σύνολο 11.70

Ομάδα έδρας η Κροτόνε κόντρα στο χειρότερο σύνολο της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στις θέσεις για τα πλέι οφ της ανόδου, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που χαροπαλεύουν βλέποντας όλες τις άλλες ομάδες να βρίσκονται από πάνω τους. Από ισοπαλία προέρχονται και οι δύο.

Ασταμάτητη μοιάζει η Μάιντζ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει επτά νίκες σε ισάριθμα ματς απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής. Απέναντί της το Αμβούργο που υπολείπεται 10 ολόκληρους βαθμούς. Κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι θα γκελάρουν νομοτελειακά, αλλά δύσκολα χωρίς να σκοράρουν. Καλή περίπτωση ο άσσος, ακόμα καλύτερο το over.

Επιθετική ομάδα με άμυνα «χωνί» η γηπεδούχος, προσπαθεί μάταια να πάρει διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η Λιντς από την άλλη κάνει «νερά» στα τελευταία ματς και προδίδεται συχνά από την αμυντική της γραμμή, γεγονός που ακυρώνει την πολύ καλή επιθετική της παρουσία. Τα πολλά γκολ το επιθυμητό σημείο εδώ.

Ελληνικό ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη ώστε να ξεκινήσει ιδανικά το «γολγοθά» των ντέρμπι που έχει μπροστά του (ακολουθούν τα ματς με ΑΕΚ-εκτός και ΟΣΦΠ-εντός). Λέτο, Νίνης και Γκοβού εκτός για τους «πράσινους» που δείχνουν να ανεβάζουν στροφές. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έρχεται από ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Τεράστιες οι απουσίες στην άμυνα των Θεσσαλονικέων και κακή η αγωνιστική τους εικόνα. Στα συν του «τριφυλλιού» και η πάραδοση.

Ντέρμπι νεοφώτιστων με βίους αντίθετους. Η Μπρεστ ευχάριστη έκπληξη φέτος, η Αρλέ απογοητεύει, όντας η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Απλά άσσος.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Ηλιούπολη-Καλλιθέα 1 (1.70)

Γιουβέντους-Λέτσε over (1.55)

Μαγιόρκα-Εσπανιόλ 1 (1.80)

Μπόκα Τζούνιορς-Ουρακάν over (1.72)

Σύνολο 8.15

Όσοι... ξέρουν από Ηλιούπολη την στηρίζουν. Ομάδα που αν έπαιζε όλα τα ματς εντός δεν θα έχανε πόντο στη χρονιά. Χωρίς προβλήματα απουσιών οι γηπεδούχοι του Γιώργου Βαζάκα, αντιμετωπίζουν την κάκιστη φέτος Καλλιθέα.

Όσα φάμε και όσα βάλουμε είναι το φετινό σύνθημα στη Γιουβέντους, η οποία πλην των ντέρμπι (βλέπε Ίντερ), στα υπόλοιπα ματς παίζει φουλ επιθετικά έχοντας μόνο over εντός έδρας. Ομάδα που μπορεί να σκοράρει η Λέτσε και να βοηθήσει στο σημείο μας.

Το περσινό εντός έδρας «φρούριο» προσπαθεί να ξαναχτίσει η Μαγιόρκα και φέτος, όπου τέτοια ματς με ομάδες τύπου Εσπανιόλ τα καθάριζε για πλάκα. Τρία στα τρία εντός για την ομάδα της Βαρκελώνης, μηδέν στα τρία εκτός. Σημαντική απουσία του εξαιρετικού τερματοφύλακά της Καμενί, αλλά και του επιτελικού της Ντε Λα Πένια.

Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και προς ευχαρίστηση του κοινού της κάνει η Μπόκα Τζούνιορς, αδιαφορώντας παντελώς για την άμυνα, αλλά όχι και την επίθεσή της. Πέντε σερί over σε ισάριθμα ματς εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι μία από τα ίδια. Όχι βέβαια επειδή το θέλουν, αλλά επειδή δεν μπορούν. Τέσσερα over σε πέντε ματς μας αρκούν για να μας πείσουν για το συγκεκριμένο σημείο.

Καλά κέρδη σε όλους μας και κάντε κάβα γιατί έρχεται ενδιαφέρουσα βδομάδα!

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο Σεφ προτείνει..."