Ο πατέρας του γεννήθηκε στα Πίσια.
Εφυγε νέος απο το χωριό γιατί διορίστηκε υπάλληλος στο νοσοκομείο Κορίνθου στις αρχές της δεκαετίας του ‘60.
Ενας ευγενέστατος άνθρωπος και καλοκάγαθος.
Στο νοσοκομείο τον αγαπούσαν οι πάντες.
Τον έχασε πριν μερικά χρόνια απο την επάρατη νόσο.
Ο Γιώργος Δέδες γεννήθηκε στην Κόρινθο.
Στην πρωτεύουσα του Νομού έζησε τα παιδικά του χρόνια, όπως και τα μαθητικά του.
Πέρασε στο Πολυτεχνείο της Πάτρας απ’ όπου πήρε το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού και βγήκε στο ελεύθερο επάγγελμα, μόνος χωρίς βοήθειες.
Στα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση στο χώρο της ΠΑΣΠ και αργότερα στο ΠΑΣΟΚ, όπου έγινε και Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας το 2000.
Ο Γιώργος Δέδες είναι ένας νέος άνθρωπος, αυτοδημιούργητος, στον οποίο το 2009 προτάθηκε να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό.
Όμως, η ξαφνική ασθένεια της αδελφής του τον ανάγκασε να αποσυρθεί, αφού τη στιγμή εκείνη προείχε η υγεία της αγαπημένης του και μονόκριβης αδελφής.
Ευτυχώς πήγαν όλα καλά μετά από μεγάλο αγώνα και άνοιξε ο δρόμος στο Γιώργο για να ασχοληθεί με την πολιτική.
Η υποψηφιότητά του για την θέση του αντιπεριφερειάρχη είναι ομόφωνη.
Την περασμένη εβδομάδα συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας μαζί με τους βουλευτές και ομόφωνα αποφάσισαν ότι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Γιώργο Δέδε.
Είναι από τις λίγες φορές που στο ΠΑΣΟΚ οι πάντες συμφωνούν για ένα πρόσωπο. Σημαντικότερη απ’ όλα αυτά όμως είναι η δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη ο οποίος είπε την περασμένη Κυριακή ότι δεν στηρίζει τίποτα άλλο παρά μόνο τον Γιώργο Δέδε και μάλιστα με όλες του τις δυνάμεις.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και έχει λυμένα τα χέρια του να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές συνεργατών, έτσι ώστε και το ψηφοδέλτιο με το οποίο κατεβαίνει να κερδίσει στις εκλογές και αυτός να διαχειριστεί για την επόμενη τετραετία την τύχη της Κορινθίας

H στήριξη του Πάνου Μπεγλίτη

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Κορίνθιου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Π. Μπεγλίτη για το θέμα της υποψηφιότητας Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου την οποία στηρίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ο κ. Μπεγλίτης χωρίς ενδοιασμούς ανέφερε ότι παραμένει πιστός στη θέση του και δεν θα ανέβει στο ίδιο μπαλκόνι με τον ΛΑΟΣ, στηρίζει όπως είπε την πλειοψηφούσα απόφαση του κόμματος αν και ομολόγησε ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Γ. Δέδε για να εκλεγεί Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας…
Η δήλωση αυτή του υπουργού δίνει κυριολεκτικά φτερά στον υποψήφιο που έχει μαζί τον ισχυρότερο παράγοντα του κόμματος και έναν απο τους ισχυρούς της κυβέρνησης.Ένας νέος σε ηλικία άνθρωπος, καλός και αυτοδημιούργητος επαγγελματίας δίνει τη σημαντικότερη μάχη της καριέρας του.
Με τις ευχές ολόκληρου του ΠΑΣΟΚ.
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Response to "Ο νέος-επιστήμονας-αυτοδημιούργητος που ένωσε το ΠΑΣΟΚ"

  1. Ανώνυμος Said,

    Τατούλη δεν ψηφίζουμε. Όσο καλός και άριστος και αν είναι ο Γιώργης. Ας τον κατέβαζαν περιφερειάρχη. Πιο αξιόλογη επιλογή θα ήταν από τον μουσάτο προβληματικό.

    Posted on 1 Οκτωβρίου 2010 στις 12:56 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!!
    ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
    ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ....

    Posted on 1 Οκτωβρίου 2010 στις 5:53 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Kitsos

    Απο μιά ανίθικη νίκη προτιμώ μια έντιμη ήττα.
    Για να μην βγεί ο δεξιος Δράκος, παμε μαζί με το ΛΑΟΣ για να βγάλουμε τον άλλο δεξιο Τατούλη. Αν τα στελέχοι του ΠΑΣΟΚ ήταν υγειοί ο γιωργάκης δεν θα κουνιόντανε με τον δεξιο Ρέππα.

    kitsos

    Posted on 1 Οκτωβρίου 2010 στις 6:05 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Γιωργο ωραια παρέα έχεις μαζί σου. ο Τατούλης όμορφος είναι λεβέντης είναι, τι άλλο θέλεις. πολιτικά είναι μπροστά από όλους σας. Για ψήφο μην περιμένεις. ο κόσμος σας περιμένει στην γωνία.

    Posted on 1 Οκτωβρίου 2010 στις 8:41 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    ΤΙ ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΙ?
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ?
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ
    ΨΗΦΙΖΩ ΑΠΟΧΗ

    Posted on 1 Οκτωβρίου 2010 στις 9:18 μ.μ.